sestre na premijeri

Kći Meryl Streep u noćnom izlasku nekoliko dana nakon rođenja prvog djeteta

21.03.2023 u 23:45

  • +5

Grace Gummer i Louisa Jacobson

Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Grace Gummer nedavno je postala majka, a spol djeteta još nije otkriven. Novopečena majka stigla je u noćni izlazak s Louisom Jacobson pa su sestre uživale na premijeri 4. sezone serije

Kćeri Meryl Streep ne pojavljuju se baš često u javnim nastupima, s obzirom na status poznate majke, no svakim pojavljivanjem čini se da sve više liče na popularnu glumicu. Grace Gummer i njezina sestra Louisa Jacobson zajedno su stigle na premijeru 4. sezone serije 'Succession', a njihovi outfiti pokazuju da sestre zbilja razmišljaju vrlo slično.

Sestre su na događaj u New Yorku stigle u crnim kombinacijama, a svaka kombinacija posebna na svoj način.

Grace je nosila crnu usku majicu i crnu plisiranu suknju koje je kombinirala s crnim lakiranim čizmama, a zaogrnula se crnim velikim sakoom. Mlađa sestra Louisa odjenula je crnu baršunastu haljinu s dubokim V izrezom, crne lakirane štikle u špic te dugački crni kaput. Obje sestre nosile su nježnu šminku, noseći samo mrvicu rumenila i nude ruž za usne.

36-godišnja glumica nedavno je postala majka čime je glumica Meryl Streep po drugi put ušla u ulogu bake.

Grace i Mark Ronson u kolovozu su proslavili svoju prvu godišnjicu braka, a izvor blizak paru otkrio je da je Ronson oduvijek htio biti tata, što mu se nedavno i ostvarilo. Par je viđen u šetnji gradom ove nedjelje, a ponosni otac nosio je bebu u nosiljci na prsima, dok je Grace na uzici vodila njihovog obiteljskog psića.

Teta Louisa Jacobson trenutno je zaposlena snimanjem serije 'Pozlaćeno doba' u kojoj je glumila nježnu Marian Brook koja se seli iz Pennsylvanije u New York živjeti sa svojim bogatim tetama i mora se prilagoditi svijetu New Yorka u koji doseljavaju iz raznih krajeva svijeta dok 'stari Njujorčani' moraju prihvatiti pridošlice.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju