nije išlo glatko

Kim Basinger progovorila o razvodu s Alecom Baldwinom i kako je to utjecalo na njihovu kćer Ireland

28.04.2022 u 11:57

Bionic
Reading

Slavna 68-godišnja glumica i Alec Baldwin prije tridesetak godina bili su jedan od najskandaloznijih ljubavnih parova u Hollywoodu. Tijekom srijede u epizodi 'Red Table Talk' je priznala da su ona i glumac prošli kroz 'težak, u javnosti vrlo glasan razvod'

Kad je suvoditeljica Jada Pinkett Smith pitala Kim Basinger o zajedničkom roditeljstvu s Alecom Baldwinom nad 26-godišnjom Ireland, Basinger je kroz smijeh rekla da se ona i njezin bivši nisu vidjeli 'oči u oči' i nastavila: 'Svi smo dobro i svi se slažemo, kako god'.

Basinger, koja je bila u braku s Alecom od 1993. do 2002 . godine ispričala je: 'Imali smo svoje izazove. I mislim da Alec nije bio emocionalno ili mentalno dostupan za takvu vrstu razgovora. Alec djeluje na sasvim drugačiji način u životu', rekla je Kim.

Kim Basinger + Ireland Baldwin: Living with Anxiety, Panic Attacks + Phobias

RTT Exclusive: Oscar winner Kim Basinger and her daughter Ireland Baldwin join the Table for their first ever interview together. They open up about their crippling anxiety, panic attacks, phobias and mental health issues that impact millions. Ireland reveals the effects of her parents' bitter, public divorce and how she learned to heal after hitting her breaking point.

Objavljuje Red Table Talk u Ponedjeljak, 25. travnja 2022.

Prema Ireland, koja je inače najstarije od Alecove sedmero djece (osmo je na putu, njegovo sedmo sa suprugom Hilariom Baldwin), njezin je otac 'netko tko je odrastao u obitelji koja bi to potisnula'.

  • +2
Kim Basinger Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Inače, glumački par se rastao kad je Ireland imala 7 godina. Još 2016. godine bivša Bond djevojka rekla je za The Edit by Net-A-Porter: 'Razvod je težak za dijete, bez obzira na to kako ga shvatili. A naš je bio vrlo javan i gadan. Tako da sam Ireland odgojila na vrlo nekonvencionalan način, samo sam željela da bude slobodna. Ako je htjela imati prijatelje i pisati po zidovima olovkom, to je bilo u redu... Željela sam da njezino djetinjstvo bude puno ljubavi i svjetlosti, životinja i prijatelja.', otkrila je Kim.

Basinger i Alec bili su upleteni u gorku višegodišnju bitku za skrbništvo nad svojom kćeri nakon razlaza. Padale su i optužbe za maltretiranje i alkoholizam, a 2007. godine procurila je audiosnimka u kojoj je Alec izvrijeđao kćer. Sada je Alec u dobrim odnosima s Ireland. Kim je otkrila da su također ona i on u boljim odnosima. 'Alec i ja smo sada cool', rekla je.