SEKS SIMBOL 90-IH

Kim Basinger otkrila je pravi razlog svog dugog izbivanja iz javnosti

26.04.2022 u 21:29

Bionic
Reading

Kao što se posljednjih godina rijetko ima priliku ugledati u javnosti, 68- godišnja Oskarovka podjednako rijetko daje intervjue. Svoju šutnju ovih dana odlučila je prekinuti, a u rijetkom medijskom obraćanju iskreno je progovorila o poremećaju s kojim se bori dugi niz godina

Kim Basinger otkrila je kako je njezina borba s agorafobijom postala toliko loša da je morala ponovno učiti kako sjesti za volan automobila.

‘Morala sam ponovno naučiti voziti i dugi niz godina nisam htjela prolaziti kroz tunele u Malibuu. Sve me počelo činiti nervoznom i predstavljalo veliki posao u shvaćanju što trebam učiniti’, izjavila je 68-godišnja glumica u svom pojavljivanju u emisiji ‘Red Table Talk’ , a čija će se premijera na Facebook Watchu dogoditi ove srijede.

  • +2
Kim Basinger Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Agorafobija od koje pati Basinger vrsta je anksioznog poremećaja zbog kojeg se osoba boji i izbjegava mjesta ili situacije koje bi joj mogle izazvati paniku i učiniti da se osjeća zarobljenom, bespomoćnom ili posramljenom.

U svom prvom zajedničkom intervjuu s kćer Ireland Baldwin, glumica je opisala agorafobiju kao ‘stvarno užasnu’, a njezina kćer dotakla se svoje povijesti zlouporabe opojnih droga.

‘U mojoj obitelji postoji mnoštvo slučajeva alkoholizma i ovisnosti o drogama. Zbog alkohola i uzimanja tableta nisam mogla ni spavati’, priznala je 26- godišnja kćer bivšeg holivudskog para, Kim Basinger i Aleca Baldwina, uspjevši se izboriti s ovisnošću.

  • +4
Ireland Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia