DAN KAO IZ HORORA

Pokazala podljeve i masnice: Kćer Aleca Baldwin i Kim Basinger brutalno napadnuta i opljačkana

23.08.2020 u 10:13

Bionic
Reading

Ono što je trebao biti sasvim uobičajeni dan, za Ireland Baldwin pretvorilo se u noćnu moru. Lijepa manekenka i kćer Aleca Baldwina i Kim Basinger nije ni slutila da će je na parkingu napasti i opljačkati žena koja je na nju fizički nasrnula, a potom joj uzeti sav novac i kreditne kartice

Manekenka i kćer holivudskih zvijezda Aleca Baldwina i Kim Basinger, Ireland Baldwin, svoje je fanove na društvenim mrežama zamolila da budu na oprezu, nakon što je napadnuta od strane žene koja je bila u potrazi za brzom lovom. 24-godišnja manekenka tvrdi kako ju je napala ovisnica kojoj je zbog očiglednog korištenja narkotika i stanja u kojem se nalazila bio očajno potreban novac.

Svoje je traumatično iskustvo prepričala na Instagramu, podijelivši i dvije fotografije kao dokaz onoga što priča.

'Jučer u kasno popodne napadnuta sam od strane žene koja nije znala za sebe koliko je bila nadrogirana i očajna u želji da se domogne novca. Udarila me je u lice na parkiralištu, uzela moje stvari i uskočila u auto koji je vozio njezin suprug', započela je svoju priču slavna ljepotica koja je zbog udarca zadobila veliki podljev i masnicu na desnoj strani lica.

Slavna nasljednica imala je sreće jer su joj prolaznici uskočili u pomoć, a policija je promptno reagirala i uhitila njenog napadača.

'Policija mi je rekla da se ovakve stvari često događaju jer su ljudi očajni zbog cjelokupne situacije s koronavirusom i otkaza koji su uslijedili. Sve je više napada i pljački. Ovo vam pišem jer želim sve vas podsjetiti da budete na oprezu i gledate oko sebe. Ovo su zaista teška vremena i zato moramo paziti jedni na druge', poručila je Baldwin.