LJEPOTICA I SPORTAŠ

Kći Danijele Gračan otkrila s kim je u vezi: 'On je nogometaš, zajedno smo već dvije godine'

16.06.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Ema Gračan, kći bivše Kraljice svijeta Danijele Gračan i nogometnog trenera Nenada Gračana odavno je krenula majčinim stopama te se bacila u modni i beauty svijet. Sama je ponijela titulu Kraljice Hrvatske, a sada je javnost uspjela zainteresirati i svojim ljubavnim životom

Lijepa 22-godišnjakinja Ema Gračan, javnosti poznata zbog slavne mame i tate, Danijele i Nenada Gračana, sada je za magazin Story progovorila o svom ljubavnom životu. Bivša Kraljica Hrvatske, koja je još kao tinejdžerica krenula maminim stopama, u vezi je s mladim nogometašem Lukom Mijićem.

'Nažalost, on radi, trenira. On je nogometaš. Mislim da će sljedeći put doći sa mnom. Voljela bih da dođe. Zvala sam ga, ali posao je posao', rekla je ponosno na jednom eventu o tome zašto dečko nije stigao s njom. Dodala je da je on Slovenac, a otkrila kada su se i kako upoznali.

'On je Slovenac i sada trenutno trenira i živi na Krku, a ja ljetujem na Vrbniku i tamo smo se preko zajedničkog prijatelja upoznali', priznala je te objasnila da su zajedno već dvije godine.

Inače, Ema je još kao 18-godišnjakinja ponijela titulu Kraljice Hrvatske u Rovinju, a tamo je stigla kao predstavnica Primorsko-goranske županije i s titulom Kraljice Jadrana. Pohađala Opću talijansku gimnaziju u Rijeci i izrazito je svestrana. Osim što govori čak četiri strana jezika - engleski, francuski, talijanski i španjolski - Ema trenira odbojku, a završila je i osnovnu glazbenu školu, smjer klavir.

Za Story je kazala i kako reagira kada je uspoređuju s mamom Danijelom Gračan, nekadašnjom Kraljicom Jugoslavije i Svijeta.

'Meni je jako drago što je moja majka i dalje tako lijepa i blista i drago mi je što me uspoređuju s njom. Meni je to stvarno kompliment kad mi kažu da nalikujem na mamu'.