ZAUVIJEK KRALJICA

Danijela i Nenad Gračan: Ljubav koja ne blijedi

15.09.2015 u 09:14

Bionic
Reading

Punih dvadeset i pet godina prošlo je otkako je Danijela Mihalić Gračan osvojila titulu kraljice svijeta. S vremenom je laskavu titulu i karijeru misice odlučila zamijeniti onom profesorice, posvetivši se obiteljskom životu, suprugu Nenadu i njihovo troje djece

Rijetki su trenuci kad nekadašnju kraljicu svijeta možete vidjeti u javnosti, no Danijela Mihalić Gračan prošlog tjedna je sa suprugom, nogometnim trenerom i sadašnjim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije do 21. godine, stigla na otvorenje Eternity centra u Matuljima kod Opatije.

I u 46. godini Danijela izgleda besprijekorno, a ovu mamu triju kćeri, Laure, Eme i Alme, često znaju pitati u čemu se krije tajna njezinog dobrog izgleda.

Iako je u mladim danima hodala s teniskim asom Goranom Ivaniševićem, s kojim se preselila i u Monte Carlo, bivša je misica pravu ljubav pronašla tek u sedam godina starijem Nenadu Gračanu.

Nakon udaje Danijela se posvetila znanstvenoj karijeri, pa se tako danas može pohvaliti titulom prodekanice za poslovne odnose na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, na kojem radi i kao profesorica.

Na opatijskom je fakultetu zaposlena od 1998, a doktorirala je prije jedanaest godina.


Danijela često sudjeluje u humanitarnim akcijama fakulteta