SVJEŽE I MLADENAČKI

Prije 28 godina bila je kraljica svijeta: Danijela Gračan plijeni poglede gdje god se pojavi

Danijela Gračan

Danijela Gračan

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Kraljica Hrvatske, koja je ponijela i laskavu krunu Kraljice svijeta, i danas, 28 godina nakon pobjede na prestižnom izboru, izgleda besprijekorno. Na reviji Ivice Skoke, koju je nosila njezina kći Ema, Danijela Gračan bila je mamac za poglede u dekoltiranoj cvjetnoj haljini

Srednja kći nogometnog izbornika Nenada Gračana i Danijele Gračan krenula je majčinim stopama. Ema Gračan, njihova 18-godišnja kći, u srijedu navečer nosila je reviju Ivice Skoke.

'Ponosna sam i sretna zbog Eme, no već sam navikla na to da nosi revije. Ako je ona sretna, sretna sam i ja zbog nje', rekla je za tportal Danijela Gračan koja je u prvom redu na reviji sjedila sa sestrom i prijateljicom iz Zagreba. Danijela je odjenula elegantnu i dekoltiranu cvjetnu haljinu koja je naglasila njezinu vitku liniju tijela.

'Volim haljine Ivice Skoke jer su lijepe, ženstvene i elegantne i jer su primjerene ženama različitih životnih dobi', kaže nekadašnja Kraljica svijeta. Idući tjedan s kćeri Emom, otkrila nam je, snima novu, drugu zajedničku kampanju za jedan estetski centar.

Danijela Gračan priznanje za svoju ljepotu dobila je 1990. godine, a u međuvremenu je postala profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Majka triju kćeri, Laure, Eme i Alme, i s 49 godina oduševljava izgledom.

  • +20
  • +17

Poznati na reviji Ivice Skoke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!