LIJEPA I USPJEŠNA

Nekadašnja Kraljica svijeta Danijela Gračan i dalje plijeni ljepotom

11.01.2015 u 15:15

  • +11

KnockOut Snow Festival 2015.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Delbell Ocepek i Dino Ninković

Bionic
Reading

U alpskoj idili ovih dana uživala je Kraljica svijeta 90. godine Danijela Gračan, u društvu supruga Nenada Gračana; na svoj drugi KnockOut Snow Festival poveli su i kćeri kako bi zajedno uživali u snježnim radostima. Uz njih, na festivalu je plesao i mladi režiser Filip Dizdar s društvom, Renata Sopek, Anamarija Asanović i Vesna Jelić te mnogi drugi

U sedam festivalskih dana na dnevnim Apres ski partijima te noćnimkoncertima u francuskom skijaškom centru Les Orresu nastupili su grupaVatra, Hladno pivo, beogradski S.A.R.S. te reper Edo Maajka, a brojnesportske i zabavne aktivnosti poput klizanja, vožnje snowmobilima,paraglidinga, snow parka i nezaobilaznog skijanja na vrhunski uređenimstazama, upotpunile su čarobnu zimsku avanturu i atmosferu bajkoviteFrancuske.

Aktivnim i zabavnim zimskim odmorom oduševljena je i bivša misica, a danas profesorica na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji.

'Mislili smo da će se ove godine cure priključiti mladima u provodima, no ipak su još samo skijale. Možda su ovo posljednji trenuci da je obitelj ovako na odmoru skupa, jer će vjerojatno već iduće godine izabrati odmor s društvom. Oduševljeni smo festivalom, zabavljali smo se na dnevnim Apres ski partijima', izjavila je Danijela Gračan, dok je njen suprug, nogometni trener Nenad, dodao: 'Meni je ovdje pravi odmor, radim sendviče, prošećem pse dok cure skijaju. Idilično nam je ovdje, ovo nam je druga godina na skijanju s Collegium putovanjem i moram priznati da smo jako zadovoljni te da ćemo se vratiti ponovno.'

Ova bivša misica danas ima zavidnu karijeru, prodekanica je za poslovne odnose naFakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, gdje kaoprofesorica predaje na kolegijima Specifični oblici turizma, Poslovniturizam i Nautički turizam te na poslijediplomskom studiju kolegijUpravljanje lukama nautičkog turizma.