FOTOGRAFIJA GOVORI SVE

I nakon 23 godine braka Catherine Zeta-Jones svojom pojavom ostavlja Michaela Douglasa bez riječi

17.02.2023 u 11:11

Bionic
Reading

Sinoćnje pojavljivanje bračnog para Douglas na crvenom tepihu povodom premijere 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania' u Londonu nije prošlo nezapaženo, ponajviše zbog senzacionalnog izgleda slavne velške glumice Catherine Zeta-Jones

Fotografija nastala na crvenom tepihu povodom premijere filma 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania' u Londonu u kratkom roku obišla je svijet. A kako i ne bi kada je na njoj najpoznatija velška glumica Catherine Zeta-Jones, odjevena u senzacionalnu haljinu u plavoj boji, koja je svojom pojavom ostavila doslovce bez riječi i supruga, glumca Michaela Douglasa.

Trenutak koji su uhvatili fotografi proširio se društvenim mrežama, a na njima je Douglas zagledan u dekolte svoje lijepe supruge.

Inače, Michael Douglas (78) i Catherine Zeta-Jones (53) imaju jedan od najdugovječnijih holivudskih brakova, a i nakon 23 godine zaljubljeni su kao prvog dana. Njihovom braku nisu naštetili ni zli komentari upućeni na račun velike razlike u godinama, kao ni to da Catherine koristi Douglasa da se probije u Hollywoodu.

SENZACIJA U PLAVOM

Catherine Zeta-Jones nikada nije izgledala bolje i to u haljini koja je istaknula baš sve što je trebala

Pogledaj galeriju

Veliki izazov njihovom braku bila je zloćudna bolest s kojom se Michael Douglas godinama borio, a onda je i Catherine dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Par, koji osim braka i djece dijeli isti datum rođenja (oboje su rođeni 25. rujna, no s 25 godina razlike, op.a.), svoju je ljubavnu priču započeo još 1996. godine, kada je, na privatnoj projekciji, Michael Douglas ugledao prekrasnu Velšanku koja je imala glavnu ulogu u filmu 'Zorro: Maskirani osvetnik'.

  • +2
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

'Uvijek govori kako se zaljubio u mene onog trenutka kada me ugledao na velikom platnu', priznala je svojedobno Catherine Zeta-Jones, a čini se kako ta zaljubljenost nije prošla ni danas.