DRUŽI SE S OCEM

Kći Billa Gatesa samo je jednom fotografijom opovrgnula sve glasine

14.05.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon vijesti da je 27 godina dugom braku Billa i Melinde Gates došao kraj, Melinda se s djecom povukla na udaljeni privatni otok, što je potaknulo nagađanja da je Bill nešto zgriješio i da su djeca ljuta na njega

Ovih je dana njihovo najstarije dijete, 25-godišnja Jennifer, posjetila suosnivača Microsofta u ekskluzivnom golf klubu, u kojemu navodno boravi protekla tri mjeseca.

Vijest o druženju s ocem podijelila je u četvrtak i Jennifer putem Instagram Storyja.

'Ništa bolje od kvalitetnog druženja s članovima obitelji', komentirala je Jennifer fotografiju na kojoj stoji uz nasmiješenog oca.

Dok se bori s osjećajima i izazovima razvoda svojih roditelja, Jennifer planira vlastito vjenčanje sa zaručnikom Nayelom Nassarom.

Neposredno prije objave fotografije s ocem, Jennifer je objavila fotografiju s Nassarom, preponskim jahačem s kojim se zaručila u siječnju prošle godine.

'Jedva čekam da se udam za tebe', napisala je Jennifer i kao lokaciju snimanja fotografije naznačila državu New York.

Istog dana kad su njeni roditelji objavili da se razvode oglasila se i Jennifer, tražeći privatnost za svoju obitelj koja prolazi kroz izazovno vrijeme.

  • +5
Bill i Melinda Gates Izvor: Profimedia / Autor: SCOTT OLSON / AFP / Profimedia

'Do sada su mnogi od vas čuli vijest da se moji roditelji rastaju. Bilo je to izazovno vrijeme za cijelu našu obitelj. Trenutno još uvijek učim kako se najbolje nositi sa svojim osjećajima i kako podržati članove obitelji', napisala je Jennifer, zahvaljujući na prostoru koji za to ima.

Jennifer je dodala i kako osobno neće dalje ništa više komentirati oko razvoda, ali da joj lijepe riječi podrške njenih pratitelja puno znače.

Na Majčin dan Jennifer je iskazala podršku majci Melindi na društvenim mrežama, objavljujući na Instagramu svoju zajedničku fotografiju s majkom, bratom i sestrom.

'Naša kraljica, heroj i mama – svakoga dana', napisala je Jennifer.