LUKSUZ SAMO TAKAV

Melinda i djeca utočište su pronašli na egzotičnom otoku, a evo gdje se skriva Bill Gates

12.05.2021 u 18:51

Bionic
Reading

Nakon što je javnost doznala da se nakon 27 godina braka razvode, Melinda Gates na vrijeme se 'povukla' s djecom i iznajmila privatni otok, a u žiži nije ostao ni sam Bill Gates koji je utočište pronašao u luksuznom resortu u Indian Wellsu, namijenjenom isključivo onima s najdubljim džepom

Svjestan da će vijest o njegovom razvodu itekako odjeknuti u javnosti, 65-godišnji milijarder i osnivač Microsofta, Bill Gates, od svega je pobjegao u ultraekskluzivni golf klub u Kaliforniji. Riječ je o The Vintage Clubu u Indian Wellsu, kojeg nazivaju jednim od najprestižnijih i najekskluzivnijih privatnih klubova za bogataše u Americi. No, ono što je najzanimljivije je da se tamo smjestio prije nekoliko mjeseci, iščekujući očito trenutak u kojem će sve procuriti u javnost.

'Bill je očito bio svjestan onoga što nosi njegov razvod i to već duže vrijeme, jer on je u resortu već najmanje tri mjeseca', otkrio je dobroupućeni izvor za Page Six.

Ovog tjedna tamo ga je posjetila i 25-godišnja kći Jennifer Gates sa zaručnikom, egipatskim milijunašem Nayelom Nassarom. Inače, u luksuznom resortu Bill Gates ima svoju vlastitu nekretninu, baš poput drugih članova tog kluba milijardera, a u koji spadaju i Charles Koch, Philip Anshultz i Dennis Washington.

Da bi uopće mogli pristupiti u klub morate platiti 250 tisuća dolara 'upisnine', a potom i kupiti kuću, čije se cijene kreću od 2,3 pa sve do 20 milijuna dolara. Ogromno imanje koje se prostire na tisućama i tisućama hektara, u središtu ima i centar u kojem se nalaze restorani, luksuzni spa, ali i dva golf terena sa 18 rupa.

  • +12
Kuća Melinde i Billa Gatesa Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Za svoju je kuću, koju je kupio još 1990. godine, Gates navodno utrošio 12,5 milijuna dolara, a riječ je o vili sa šest spavaćih soba i devet kupaonica, smještenoj upravo pored savršeno uređenog golf terena. Upravo je tu Bill Gates potpisao papire za razvod.