LOLA ROSE I SAM

Kćeri Denise Richards i Charlieja Sheena izrasle su u prave ljepotice

04.12.2019 u 20:15

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu holivudska se slatkica pohvalila božićnom čestitkom koju je napravila sa svojom obitelji, a na kojoj pozira sa svoje dvije kćeri koje je dobila u braku sa Charlijem Sheenom, posvojenom kćeri Eloise Joni, kao i drugim suprugom Aaronom Phypersom

Uoči ovogodišnjih božićnih i novogodišnjih blagdana, 48-godišnja glumica Denise Richards snimila je božićnu čestitku svoje obitelji, a na kojoj pozira sa svojim drugim suprugom Aaronom Phypersom, posvojenom kćeri, osmogodišnjom Eloise Joni, kao i dvjema kćerima koje je dobila u bivšem braku sa glumcem Charlijem Sheenom.

Upravo su 14-godišnja Lola Rose i 15-godišnja Sam ostavili sve bez riječi jer su se, gotovo preko noći, iz djevojčica pretvorile u prelijepe djevojke.

Za ovu su se fotografiju svi odjenuli u isto - traperice i bijele majice - i spremno pozirali ispred njihovog doma u Malibuu. Ubrzo nakon objave krenuli su se nizati hvalospjevi na račun dviju starijih kćeri Denise Richards, poput onog da će ih magazin Vogue, zbog njihove ljepote, zasigurno angažirati da budu na njihovoj naslovnici.

Denise Richards i Charlie Sheen Izvor: EPA / Autor: Brendan McDermid

Inače, nakon razvoda od Charlija Sheena, Denise Richards sama je odgajala svoje djevojčice, a to nije uvijek bilo lako. 'Mislim da će moje djevojčice reći da sam strog roditelj', rekla je ovog ljeta glumica otkrivši kako je ispred kuće postavila sigurnosne kamere kako bi spriječila najstariju kćer da se iskrada po noći kako bi se družila s dečkima. 

'Postoje pravila i zabrane, a i za svako nepoštivanje slijede primjerene kazne', otkrila je Denise Richards.