kakve ljepotice

Kćeri Anice i Roberta Kovača ovog su vikenda bile glavne zvijezde zagrebačke špice

15.04.2024 u 09:11

Bionic
Reading

Bivša manekenka, misica i i supruga nogometnog trenera Roberta Kovača, više puta je isticala kako joj je 'cilj da joj djeca budu sretna, zadovoljna i zdrava, da odrastanjem u različitim sredinama nauče novi jezik i da kao obitelj ostanu povezani'. Protekle subote sa svojim nasljednicama ponosno je prošetala centrom grada, a tri dame privukle su veliku pažnju

Ova 180 centimetara visoka Hercegovka, koja je okrunjena za Miss Hrvatske 1995. godine kada je postala i prva pratilja Miss Svijeta te je time postala i ostala naša najuspješnija ljepotica na svjetskoj smotri, plijeni pozornost gdje god se pojavi i uvijek ostavlja upečatljiv dojam.

Ovog puta Anica Kovač poglede je privukla u šetnji u društvu kćeri 21- godišnjom Leticijom i 16-godišnjom Viktorijom. Za sunčanu špicu odlično raspoložen trojac i modno se uskladio. Djevojke su, očito je, povukle maminu genetiku pa su obje manekenskih visina.

Anica Kovač i kćeri Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Anica je svojedobno ispričala da s kćerima njeguje odnos prijateljica. 'Drugačije pričamo i družimo se, ali, ako treba, odlučujem kao majka', rekla je tada.

Inače, Leticija je pokazala da jabuka ne pada daleko od stabla. Spojila je ljubav prema modi i nogometu i lansirala je liniju trenirki s detaljem prepoznatljive šahovnice. 'To što su mi roditelji poznati nikada nisam shvaćala kao teret jer se to nikada u našoj obitelji nije naglašavalo. Znala sam primijetiti da ljudi ponekad vole iskoristiti činjenicu da sam dijete poznatih roditelja, ali i iz toga sam nešto naučila, prije svega kako procijeniti ljude', rekla je ranije za tportal.

Najmlađe dijete supružnika Kovač rođena je u prosincu 2008. godine u Münchenu, gdje je obitelj u tom trenutku živjela, a nakon života u inozemstvu, od čega je Monaco bio posljednja stanica obitelji Kovač, Anica se s djecom vratila u Zagreb. Osim njih dvije Kovačevi imaju i sina Marka za kojeg je poznato da se bavi košarkom.