TRI LJEPOTICE

Ni kiša im nije smetala: Anica Kovač snimljena u društvu kćeri Letizije, ali i Viktorije, koju nismo imali prilike vidjeti

25.03.2023 u 14:13

Bionic
Reading

I dok smo najstariju Letiziju, koja je krenula u poduzetničke vode, posljednjih mjeseci često imali prilike vidjeti, pojavljivanje najmlađe Viktorije mnoge je iznenadilo, jer tek rijetki znaju kako ona izgleda, budući da je poprilično samozatajna

Ni kiša, koja od jutra pada, nije spriječila zaljubljenike u subotnju špicu da i danas prošeću strogim centrom Zagreba. Skrivene ispod jednog kišobrana, nisu mogle proći nezamijećeno jedna poznata mama i njezine dvije kćeri.

Riječ je o našoj bivšoj misici i svojedobno prvoj pratilji Miss svijeta, Anici Kovač, koja je nasmijana prošetala u društvu starije Letizije, ali i mezimice obitelji - najmlađe kćeri Viktorije.

I dok smo je s Letizijom, kao i srednjim sinom Markom, imali prilike vidjeti mnogo puta, i to upravo na zagrebačkoj špici, najmlađa Viktorija do sada se i nije pojavljivala u javnosti, ili barem nismo znali da je to ona.

Najmlađa kći Anice i Roberta Kovača rođena je u prosincu 2008. godine u Münchenu, gdje je obitelj u tom trenutku živjela, a nakon života u inozemstvu, od čega je Monaco bio posljednja stanica obitelji Kovač, Anica se s djecom vratila u Zagreb kako bi mogli završiti školovanje i odlučiti što i kako dalje.

  • +2
Anica Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

I dok je najstarija Letizia krenula u poduzetničke vode, stvorivši vlastitu liniju trenirki s prepoznatljivim hrvatskim kockicama, Marko se sa svojih 208 centimetara visine bavi, a čime drugo negoli košarkom, dok za najmlađu Viktoriju još nije poznato kakvi su joj afiniteti.