ZARUKE NA VALENTINOVO

Katy Perry otkrila sve detalje prosidbe: Orlando Bloom pokazao romantičnu stranu

04.06.2019 u 15:04

Bionic
Reading

Gostujući na jednoj radio postaji, slavna pjevačica Katy Perry napokon je otkrila detalje svojih zaruka sa holivudskim zavodnikom Orlandom Bloomom, koje su se odigrale na samo Valentinovo

'Bilo je Valentinovo i taj dan imala sam posla. Navečer smo imali dogovor za večeru u tom jednom talijanskom restoranu, a kada sam stigla on je bio friško obrijan i nije nosio tenisice. Prva pomisao bila mi je: 'S.anje, nešto se dogodilo.'', rekla je Katy Perry gostujući u emisiji Capitol Breakfast.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

full bloom

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

Uz sve to dodala je kako Orlando bio poprilično nervozan i tijekom večere teško je disao. 'Poveo me u helikopter i tamo me zaprosio. Nakon toga sletjeli smo na tu zgradu, spustili se niz stepenice, a tamo su nas čekali članovi obitelji i prijatelji i hrpa cvijeća. Nikada nisam vidjela više cvijeća. Bilo je slično kao kad Kanye kupi cvijeće za Kim. Sve u svemu, divan je i volim ga jako puno.'

Zaruke su se dogodile na dan zaljubljenih, a Orlando je svojoj voljenoj poklonio zaručnički prsten s rubinima, čime se pohvalila i na svom Instagram profilu.

  • +8
Katy Perry i Orlando Bloom u Rimu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je vezu započeo još 2016., nakon što se Katy Perry razvela od Russella Branda, a Orlando Bloom od manekenke Mirande Kerr. Nakon godinu dana veze odlučili su krenuti svatko svojim putem, a ponovno su se 'spojili' na dočeku nove 2018. godinu u Japanu.