PRSTEN JE NA RUCI

Službeno je: Orlando Bloom i Katy Perry su zaručeni!

15.02.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Ovo Valentinovo ostat će itekako zapamćeno za sve obožavateljice holivudskog glumca Orlanda Blooma, koji je svojim činom slomio srca mnogima od njih. Kako je otkriveno na društvenim mrežama, 42-godišnji glumac zaprosio je svoju osam godina mlađu djevojku, pjevačicu Katy Perry

Paralelno na svojim Instagram profilima, 34-godišnja Katy Perry i 42-godišnji Orlando Bloom sa svijetom su podijelili najljepše vijesti - na samo Valentinovo, holivudski je glumac zaprosio pjevačicu i to u potpunosti neobičnim prstenom - u obliku cvijeta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

full bloom

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

Riječ je o, očito, unikatnom prstenu u obliku cvijeta, čije latice čine dijamanti, dok je u sredini ružičasti dragi kamen.

Iako nisu službeno napisali da su zaručeni, niti je to potvrdio iti jedan od njihovih glasnogovornika, cijelu stvar je zapravo otkrila majka slavne pjevačice koja je na svom Facebook profilu uz njihovu fotografiju napisala:

'Pogledajte tko se zaručio na Valentinovo!'

Na fotografiji, koju je objavila Mary Hudson, njezina majka, Bloom u ruci drži mikrofon, dok Katy Perry stoji ispred cvjetnog luka u obliku srca.

Inače, njihova ljubavna priča započela je u siječnju 2016. godine, nakon što su prvi puta snimljeni kako flertuju na afer partyju povodom dodjele Zlatnih globusa. Veza je službeno potvrđena mjesec kasnije, a punih su godinu dana uživali u svojoj ljubavi, te čak upoznali jedno drugoga sa svim važnim osobama u životu.

  • +8
Katy Perry i Orlando Bloom u Rimu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, u veljači 2017. krenuli su svatko svojim putem, naglašavajući kako namjeravaju ostati prijatelji. Šest mjeseci nakon prekida, snimljeni su na koncertu Eda Sheerana u Los Angelesu, i od tada su nerazdvojni. Orlando Bloom već ima jedan brak iza sebe, s mankenekom Mirandom Kerr, s kojom ima sina Flynna.