KRATKI PREDAH

Koga je Jamie Foxx posjetio u susjednoj Srbiji?

03.03.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Iako trenutno u Dubrovniku snima holivudski blockbuster 'Robin Hood: Origins', slavni glumac rado odlazi i u okolne zemlje, a razlog je divan. Prvo je posjetio Milano, gdje je prisustvovao reviji Dolce & Gabbana, koju je nosila njegova starija kći Corinne, a potom je otišao i do Beograda kako bi se podružio s mlađom kćeri Annalise i nećacima

Već kao dječak shvatio je da mu pričanje viceva ide jako dobro, pa je već tada postao glavni zabavljač u društvu. 1989. godine, tadašnja ga je djevojka izazvala da se prijavi u lokalni pub i sve zabavi svojim forama, a tada je Eric Marlon shvatio kako će bolje proći sa zvučnijim imenom. Smislio je da će se odsada zvati Jamie te dodao prezime Foxx, kao počast Afroameričkom komičaru Reddu Foxxu.

  • +3
Jamie Foxx Izvor: Screenshot / Autor: tportal

Iako uvijek glasan, željan pažnje, kada je riječ o njegovom privatnom životu, Jamie Foxx se zatvara u svoj oklop i ne otkriva apsolutno ništa o njemu. Njegov je moto: 's kim god hodaš, nemoj da itko to dozna'.

Dugo se nije znalo tko su majke njegovih kćeri, jer je uvijek isticao kako je to samo njegova stvar. Osim kćeri Corinne, koju je dobio u vezi s bivšom pripadnicom zračnih snaga Connie, Jamie Foxx ima i osmogodišnju Annalise, no ime njezine majke i dalje taji.

Ipak, bez obzira na mnogobrojne poslovne obaveze, snimanja filmova po cijelom svijetu, Foxx uvijek pronađe dovoljno vremena da ga provede sa svojom mezimicom. Tako je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s Annalise i nećacima s kojima se družio u Beogradu, gdje je otišao u kratkoj pauzi snimanja filma 'Robin Hood: Origins' u Dubrovniku.

Nekoliko dana prije, Foxx je boravio i u Milanu, gdje je iz prvog reda pratio reviju Dolce & Gabbana. Razlog? Njegova starija kći Corinne bila je jedna od manekenki upravo na toj reviji.