'uvod u anatomiju'

Katherine Heigl o sceni koje se srami: 'To treba premotati'

07.06.2023 u 11:57

Bionic
Reading

Katherine Heigl najpoznatija je po ulozi u hit seriji 'Uvod u anatomiju', a iz serije je otišla zbog neslaganja s produkcijom. Danas otvoreno priča o njihovom sukobu, ali i priznaje da postoji posebna scena koju ne bi voljela pokazati svojoj djeci

Heigl je bila prava miljenica publike, a njezina uloga Izzie Stevens vinula ju je u nebesa pa je tako postala i omiljena zvijezda romantičnih komedija poput 'Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta'. Iako joj je slava bila na vrhuncu, glumicu je pratila loša reputacija zbog osobnosti te su je prozvali divom. Ipak, uloga u 'Uvod u anatomiju' zaslužna je za status koji ima danas, a glumica o toj ulozi u zadnje vrijeme rado govori.

U seriji je sudjelovala od prve do šeste sezone, a njezin lik simpatične Izzie mnogima je bio omiljen te su s napetošću pratili razvoj njezine životne priče.

U posljednjem intervjuu za Variety glumica otkrila da postoji jedna scena koju i danas smatra problematičnom. Riječ je o sceni u petoj sezoni kada već bolesna Izzie kreće halucinirati pod utjecajem lijekova te joj se kreće priviđati bivša ljubav Danny. Ona osjeća njegovu prisutnost, često joj pruža podršku, a na kraju ima i halucinaciju u kojoj vodi ljubav s njim te je sve vrlo eksplicitno.

'Osjećam da bi bilo scena za koje bi mi bilo neugodno sjediti pored svoje kćeri i gledati ih. Postoji nekoliko za koje bih rekla: 'Možda premotamo ovaj trenutak unaprijed.', komentirala je scenu seksa s duhom.

  • +4
Katherine Heigl Izvor: Profimedia / Autor: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia