'the idol'

Lily-Rose Depp razljutila obožavatelje novom ulogom: 'Ovo je stvarno ludo'

06.06.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Nasljednica apsolutnog miljenika žena Johnnyja Deppa njegova je kći Lily-Rose. Popularna it cura sada se nalazi u najvećem projektu dosad, no prva epizoda serije 'The Idol' nije dobila kritike kakve su očekivali

Jedina kći Johnnyja Deppa odlučila je slijediti očeve stope i krenuti u glumačke projekte. Lily-Rose Melody Depp dosad je bila zanimljiva većinom zbog osebujnog stila iz kojeg su mnogi crpili inspiraciju, no sada ju možemo gledati i u novoj seriji na HBO. Serija 'The Idol' podigla je mnogo prašine prije emitiranja prve epizode, no pilot epizoda nije oduševila ni gledatelje ni kritičare.

Lily-Rose Depp tumači glavnu ulogu u projektu tvorca serije 'Euphoria' Sama Levinsona, a riječ je o seriji koja prati problematičnu pop zvijezdu u usponu po imenu Jocelyn. Nova je serija prvi put prikazana na Filmskom festivalu u Cannesu, a na streaming servis HBO stigla je u nedjelju.

Oni najzainteresiraniji odmah su pogledali prvu epizodu, no čini se da su ostali razočarani.

Mnogim se gledateljima nije svidjelo koliko se promoviraju cigarete i pušenje, točnije koliko je puta Jocelyn zapalila cigaretu. Posebno ih je izludila jedna scena kada Depp puši u sauni, što mnogi smatraju potpuno apsurdnim, nepotrebnim i nemogućim.

Međutim, The Independent tvrdi da je serija prozor u okrutno vrijeme u kojem živimo.

Nakon premijere u Cannesu mnogi su kritičari sasjekli uspjeh serije u samom startu. Opisali su ju kao 'prljavu mušku fantaziju' referirajući se na eksplicitne scene seksa s Lily-Rose Depp i glazbenikom The Weekndom. Ugledni časopis Rolling Stone ju je prije nekoliko mjeseci nazvao 'pornografijom za mučenje' s obzirom na brojne škakljive scene.

  • +3
Serija 'The Idol' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia