FATALNA VANESSA PARADIS

Samo je jednoj ženi uspjelo obuzdati divlji karakter Johnnyja Deppa: Zbog nje se smirio i osnovao obitelj, a onda je sve krenulo nizbrdo

10.05.2022 u 06:39

Bionic
Reading

Tijekom dugogodišnje karijere u Hollywoodu 'zločesti dečko' Johnny Depp ljubio je brojne poznate ljepotice. Bio je zaručen šest puta, a imena nekih djevojaka čak je tetovirao kao znak vječne ljubavi. Ipak, samo je s jednom poželio zasnovati obitelj, smiriti se i pritajiti u malenom europskom selu. Na njegovu žalost, sve je uništio zagledavši se u 22 godine mlađu Amber Heard

Tijekom mladosti ljubio je brojne ljepotice, živio strastveno i hirovito

Oni koji ga se sjećaju s početka karijere znaju da je bio iznimno popularan 90-ih, kada je bio u vezi s još jednom zvijezdom u usponu - Winonom Ryder. Omiljeni par lako je zaludio novinare, obožavatelje i filmske producente. Winoni je bilo samo 17 kada su prohodali, a Deppu 25. Koliko je bio ludo zaljubljen, dokazuje to što si je tetovirao 'Winona forever’ (Winona zauvijek) pred njezinim očima. Međutim ni to nije bila garancija za uspjeh veze.

Vragolasti Depp još je prije Winone bio zaručen nekoliko puta, a veze nisu završavale brakom. Prije nje hodao je s poznatom vizažisticom Lori Anne Allison, a onda i s Jennifer Grey iz kultnog filma ‘Prljavi ples’.

  • +6
Winona Ryder Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Brzo nakon prekida započeli su ludi tulumi, faze divljanja, a baš tada naletio je na vrlo sličnu sebi - manekenku Kate Moss. Britanski supermodel poticao je njegovu želju za opijatima, izlascima do zore i provodima od kojih se teško oporavljao. Kate i Depp upoznali su se u veljači 1994. u kafiću Tabac u njujorškom East Villageu. 'Kliknuli' su na prvu i to je bio početak divlje i neobuzdane romanse.

Njihovu su ljubav obilježile burne svađe, kao i opijati. Najžešću svađu imali su u njujorškom hotelu Mark. Depp je podivljao i razvalio apartman u kojem su bili. Svađa se toliko razbuktala da je osoblje hotela pozvalo policiju. Napravio je tada štetu vrijednu 55.000 kuna i proveo noć u zatvoru.

Tri godine poslije Deppu je sve to bilo previše, a u javnosti se pročulo da je manekenka bila opsesivno ljubomorna, što ga je dodatno potaknulo na prekid.

Početak veze s fatalnom Francuskinjom koja mu je nakratko promijenila život na bolje

Iako u to vrijeme nije ni tražio nekoga s kim bi se skrasio, već se samo htio odmoriti od vrlo teške i ‘mračne faze života’, kako ju je sam nazvao, u Deppovom se životu u ljeto 1998. pojavila posebna ženska osoba.

‘Nosila je haljinu golih leđa. To mi je privuklo pažnju, a onda i njezin elegantni vrat. Kada se okrenula i pogledala u mom smjeru, vidio sam njezine oči i to je bilo to. Imao sam onaj osjećaj. Ne mogu vam ga točno opisati, ali dogodio mi se kada sam upoznao nju’, opisao je za Daily Mail tada 34-godišnji Depp.

  • +3
Vanessa Paradis i Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: Hahn-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia

Glumac je zapravo opisivao francusku pjevačicu Vanessu Paradis, jedinu koju je do tada poželio odvesti pred oltar i s kojom je odlučio zasnovati obitelj te sve svoje divlje dane ostaviti iza sebe. Pokazao je svima da je zreo te da je dorastao onome što od njega nitko nije očekivao – postati miran obiteljski čovjek. Zaluđen fatalnom Francuskinjom, koja nije ni pomišljala o preseljenju u Hollywood, Depp donosi nevjerojatnu odluku te se seli u Provansu.

Kupio je cijelo selo samo za njih, dobio željenu privatnost i godine mira za kojima je očito potajno čeznuo. S lijepom pjevačicom dobio je prvo kćer Lily Rose, a potom sina Jacka.

Tijekom tog vremena Depp je redao uspjehe i na poslovnom planu. Snimio je nekoliko nastavaka ‘Pirata s Kariba’, utjelovio famoznog Jacka Sparrowa koji mu je donio nevjerojatnu slavu i bogatstvo. Nagradila ga je i struka, a ponude za nove projekte samo su stizale.

Ubrzo je postalo jasno da život na relaciji Los Angeles - Francuska rivijera više neće biti tako lagan, pa se Vanessa smilovala i kompromisno odlučila preseliti u Kaliforniju s djecom i suprugom.

Bila je to odluka koja će ju koštati braka, a njega dovesti do još gore faze od one s Kate Moss. Nije dugo trebalo da Johnny poklekne i vrati se starim porocima. Izlasci, noćne zabave i provodi pod utjecajem opijata nisu odlike supruga i oca male djece. Osim toga, djeca su odjednom bila izložena stalnim paparazzi fotografima i velikom pritisku.

Vanessa Paradis brzo je donijela odluku da se seli natrag u Francusku, a povela je kćer i sina. Godine 2012. Depp i Paradis finalizirali su svoj razvod.

Poznanstvo s 22 godine mlađom Amber Heard dovelo ga je do današnjeg suđenja

Tijekom audicije za film ‘Portorikanske noći: dnevnik opijanja’ Johnnyju je za oko zapela 22 godine mlađa kolegica Amber Heard. Ovoga puta nije bio 35-godišnjak bez obveza, već oženjeni 50-godišnjak s dvoje djece. Međutim brak mu je bio u krizi, pa nije bilo teško pasti na šarm atraktivne plavuše.

Heard i Depp imali su romantične scene, što ih je zbližilo, a ubrzo nakon toga njihova je veza postala javna.

Iako je on tvrdio da nije započeo ništa s glumicom dok nije finalizirao razvod od Paradis, Heard je na trenutno najskandaloznijem suđenju današnjice ustanovila suprotno. Prema njezinoj priči, sve je krenulo još dok je bio u braku.

  • +6
Johnny Depp i Amber Heard Izvor: EPA / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

‘Veza je počela intenzivno, nije postala intenzivna, uvijek je bila takva. Kad sam bila s njim, nisam razmišljala ispravno, bila sam jako zaljubljena’, rekla je u svom iskazu 36-godišnjakinja. Par se vjenčao 2015. godine na glumčevom privatnom otoku na Karibima, a već 2016. predali su papire za razvod, finaliziran godinu kasnije.

Trenutno su na sudu zbog njezinih tvrdnji da je Depp bio nasilan u braku, a on se brani i optužuje nju za fizičke obračune.