LUKSUZ U ZAPADNOM LONDONU

Prodaje se londonski stan sestara Middleton: Za 16 milijuna kuna može biti vaš

10.12.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Na britanskom tržištu pojavila se nekretnina koja je mnogima zapela za oko. Riječ je o stanu u kojem su još kao djevojke živjele sestre Kate i Pippa Middleton, a koji su im kupili roditelji. Prostrani stan, koji se prostire na tri kata i nalazi u zapadnom dijelu Londona, zasigurno će ubrzo pronaći novog vlasnika

Stan u kojem su Kate Middleton i njezina mlađa sestra Pippa zajedno živjele prije negoli su se obje udale, onaj u zapadnom dijelu Londona, našao se na tržištu, a kako piše The Sunday Times, cijena mu iznosi vrtoglavih 16 milijuna kuna.

Taj stan kupili su njihovi roditelji Michael i Carole Middleton još 2002. godine za 6,5 milijuna kuna, tako da će, ukoliko im prodaja uspije, u džep staviti zaradu od 10 milijuna kuna. Kako piše u oglasu, riječ je o šarmantnom stanu u četvrti Chelsea s tri spavaće sobe, dvije kupaonice i dnevnim boravkom, a proteže se na tri kata.

  • +19
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema fotografijama, vidljivo je kako je sve uređeno pomno i s puno ukusa, a korištene su većinom neutralne boje. Odmah poslije ulaska stanari stepenicama odlaze na drugi kat, gdje se nalazi prostrani dnevni boravak, ali i kuhinja i kupaonica za goste.

Na trećem katu budući stanari naći će glavnu spavaonicu s pogledom na pitoreskni kvart, kao i dvije dodatne spavaće sobe te obiteljsku kupaonicu. Zahvaljujući pogledu od istoka do zapada, svjetlost je u njemu prisutna cijeli dan.