NAJLJEPŠI PRIZOR

Kate Middleton se oglasila prvi put nakon operacije uz znakovitu fotografiju

10.03.2024 u 10:51

Bionic
Reading

Kensingtonska palača povodom obilježavanja Majčina dana objavila je prvu fotografiju Kate Middleton nakon operacije, a zanimljivo je da je fotografiju snimio princ William te se navodi da je snimljena 2024.

Na najnovijoj fotografiji koju je objavila Kensingtonska palača, 42-godišnja Kate Middleton pozira sa svoje troje djece; princom Georgeom, princem Louisom i princezom Charlotte, a ovaj divan obiteljski prizor zaslužan je princ William, koji je snimio fotografiju, a uz nju stoji da je nastala ove godine i to u njihovom domu u Windsoru.

Uz fotografiju je objavljena i princezina poruka za Majčin dan, ali i zahvala javnosti na podršci tijekom procesa oporavka nakon operacije abdomena koju je imala početkom siječnja.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Hvala vam na lijepim željama i kontinuiranoj podršci u posljednja dva mjeseca. Svima želim sretan Majčin dan', napisala je princeza od Walesa, potpisujući poruku sa 'C' kao Catherine.

S kraljevskih dužnosti povukla se nakon što je 16. siječnja primljena u jednu londonsku kliniku na 'planiranu operaciju abdomena', a prije toga posljednji je put viđena u javnosti tijekom božićne mise Sandringhamu.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kensingtonska palača potvrdila je da je Kateina operacija bila uspješna te se 29. siječnja, dva tjedna nakon operacije, vratila u Adelaide Cottage u Windsoru kako bi bila s obitelji. Prošlog ponedjeljka fotografirana je po prvi put nakon medicinskog zahvata kako se vozi po Windsoru s majkom Carole Middleton, a fotografije je objavila američka stranica TMZ.

Palača je priopćila da se na temelju trenutnih liječničkih savjeta princeza od Walesa vjerojatno neće vratiti javnim dužnostima prije Uskrsa, a glasnogovornik je izjavio da je Kateina želja da njezini osobni medicinski podaci budu tajni i rekao je da će pružiti ažurirane informacije o tijeku oporavka samo ako postoje 'značajne nove informacije za podijeliti'.