MAJKA KATE MIDDLETON

Ona je njezina stijena: Posljednjih tjedana Carole Middleton ne odvaja se od kćeri

05.03.2024 u 18:20

Bionic
Reading

Otkako je Kate Middleton podvrgnuta operaciji abdomena te je zbog toga prisiljena odmarati daleko od očiju javnosti, njezina majka na sebe je preuzela većinu njezinih obaveza vezanih uz kuću. Ne samo da Carole Middleton uskače oko unuka, već je tu i kada Kate treba bilo kakvu drugu pomoć

Nakon što je jučer po prvi puta viđena u javnosti, Kate Middleton ponovno je glavna tema svih medija, od kojih mnogi razglabaju o tome je li riječ zapravo o njezinoj dvojnici koja se vozila u automobilu sa Carole Middleton.

Upravo je Kateina majka Carole, koja je, otkako je princeza od Walesa završila na operaciji abdomena, na sebe preuzela najviše obveza.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Otkako je 42-godišnja Kate Middleton nakon operacije abdomena napustila bolnicu i sa svojom najužom obitelji mir pronašla u voljenom Adelaide Cottageu, većinu obveza oko djece, ali i nje odrađuje upravo njezina majka, koja je jučer i vozila u automobilu Kate na nepoznatu lokaciju.

Iako je i princ William svojoj supruzi na raspolaganju, on zbog obveza koje ima kao prijestolonasljednik, a osobito sada u trenucima kada je i njegovom ocu, kralju Charlesu III dijagnosticiran karcinom, mora odrađivati i te angažmane, pa je pomoć Carole Middleton i više nego dobra.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zanimljivo je kako su paparazzo fotografije nastale nedaleko dvorca Windsor objavljene samo u američkim medijima, dok su britanski isto izignorirali i to zbog apela poslanog iz Kensingtonske palače gdje se medije moli da puste princezu od Walesa da se oporavlja u miru.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je kako Carole i Michael Middleton, koji žive nedaleko od dvorca Windsor, već odrađuju sve angažmane vezane uz svoje unuke Georgea, Charlotte i Louisa, a sve kako bi svakodnevica djece bila onakva na kakvu su navikli.