NOVA ULOGA

Kate Middleton ostala u drugom planu: S kraljicom u prvom zajedničkom angažmanu nakon čak osam godina

19.03.2019 u 13:31

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se na svom prvom angažmanu uz bok kraljici Elizabeti. Iako to inače nije slučaj, ovoga je puta Kate Middleton bila u drugom planu, a svi su gledali samo u 92-godišnju vladaricu

Osam godina nakon što je ušla u kraljevsku obitelj vojvotkinja Kate Middleton dočekala je svoje mjesto pokraj kraljice Elizabete. U društvu 92-godišnje vladarice britanskog kraljevstva, Kate se bez supruga pojavila na Kings Collegeu u Londonu. Inače, kraljica je pokroviteljica prestižnog fakulteta.

Prvi je ovo službeni angažman 37-godišnje vojvotkinje u društvu kraljice, ne računajući prvo službeno zajedničko pojavljivanje u ožujku 2012. godine. No tada je tek udana Kate bila samo pratnja kraljici Elizabeti u Leicesteru - u skladu s tradicijom.

  • +3
Kraljica Elizabeta II i Kate Middleton Izvor: Pixsell / Autor: WP#JRAK/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Ovoga puta nešto zrelija i mnogo iskusnija Kate nasmiješena je i opuštena stigla na odredište i odmah nakon vremešne kraljice izašla iz automobila. Fotoreporteri su snimili njihovu zajedničku vožnju te kada su se na stražnjem sjedalu pokrile toplom dekicom.

Ono što je neuobičajeno za ovaj susret modno je izdanje vojvotkinje od Cambridgea, koja je ovoga puta bila u sjeni vedro odjevene kraljice. Kate je odabrala pomalo dosadan stajling, sivi kaput s povezom u struku i omiljene crne salonke na blok petu, koje nosi za većinu zimskih angažmana.

S druge strane, kraljica Elizabeta zabljesnula je u hit boji proljeća - roza kaputiću i s prikladnim šeširićem u istoj nijansi.