NEZAUSTAVLJIVA

Nakon modnog zaokreta kraljica Elizabeta ponovno osvanula u jarkim bojama

31.12.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Kraljica Elizabeta II kao i svake godine zimske blagdane provodi u Sandringhamu u Norfolku gdje je nazočila misi u crkvi Sv. Marije Magdalene

Svake godine kraljica se u predblagdansko vrijeme preseli u Sandringham i tamo boravi sve do veljače pa svako njezino pojavljivanje u javnosti izaziva ogromno zanimanje tamošnjeg stanovništva.

  • +5
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Pro

Stoga ne čudi da su i prilikom kraljičinog odlaska u crkvu bile primjenjene posebne mjere sigurnosti kako bi sve prošlo u redu, a mnogi su stanovnici uz cestu pratili kretanje automobila u kojem se kraljica Elizabeta II vozila na misu.

Omiljena članica britanske kraljevske obitelji koja je ove godine proslavila 92. rođendan, držala se svoje provjerene modne formule.

Poznato je da kraljica Elizabeta II obožava jarke boje koje nosi gotovo u svim prilikama, a razlog je vrlo jednostavan.

  • +2
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U dokumentarcu 'The Queen at 90', Sophie, vojvotkinja od Wessexa i supruga najmlađeg sina Elizabete II. objasnila je što se krije iza kraljičina upečatljivog odijevanja.

'Mora se isticati kako bi narod mogao reći: 'Vidio sam kraljicu'', rekla je vojvotkinja Sophie, dodajući kako je okupljena masa u pravilu udaljena i po nekoliko desetaka metara od kraljice kada se ona pojavi u javnosti, zbog čega je mnogima drago kada mogu reći da su vidjeli kraljicu, pa makar i komadić njezina upečatljivog šešira.

  • +8
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I za misu u Sandringhamu kraljica je ostala vjerna svom stilu u kaputu klasičnog kroja u vedrim tonovima intenzivne ljubičaste boje koji je uparila s odgovarajućim šeširićem ukrašenim ukrasom od bijelog cvijeća i perlica. Britanska vladarica ovu je upečatljivu kombinaciju upotpunila modelu cipela kojem je vjerna godinama. Riječ je o crnim mokasinama londonskog postolarskog obrta Anello & Davide načinjenim po njezinoj mjeri, a koje se uklapaju u svaku modnu kombinaciju.

Ovoga puta društvo joj nisu pravili unuci princ William i princ Harry sa suprugama Kate Middleton i Meghan Markle već se u crkvu uputila u društvu princa Edwarda i njegove kćeri, Lady Louise Windsor,

Zanimljivo je kako je kraljica Elizabeta II na sjeveroistok države doputovala vlakom na liniji London-Norfolk, iznenadivši putnike. Nasmiješena kraljica sišla je u pratnji svog osiguranja iz vlaka na stanici King's Lynn te produžila za Sandringham, na svoje imanje gdje sprema tradicionalno trodnevno božićno slavlje za cijelu obitelj.