PRIJE 14 GODINA

Kate Middleton nije jedina: Princeza Charlene također je koristila Photoshop, a evo i zašto

15.03.2024 u 17:12

Bionic
Reading

Priznanje i javna isprika princeze od Walesa na račun fotošopiranja obiteljskog portreta objavljenog u povodu Majčinog dana uznemirilo je kraljevske obožavatelje, no britanska miljenica u igrama s Photoshopom nije bila jedina

Nekolicina drugih članova kraljevskih obitelji na sličan način okušala se u uređivanju fotografija, poput monegaške princeze Charlene.

Manje je poznato da je njezina zaručnička fotografija s princom Albertom, objavljena 2010. godine i snimljena u vrtovima palače u Monaku, doživjela određene izmjene.

Bivša olimpijska plivačica izgledala je blistavo u haljini s ovratnikom od prelijepog tirkiznog satena koja se vezivala u bujnom zelenilu u pozadini, no pozornost je skrenuta na dijamantni prsten na njezinoj lijevoj ruci, koji je bio njezin jedini dodatak za tu prigodu.

Kako je otkriveno, postojao je opravdan razlog razlog zašto je njezin zaručnički prsten izgledao tako golem dok je ruku držala na Albertovom dlanu.

'Prsten zapravo još nije bio spreman u vrijeme kada je fotografija snimljena, pa je netko bio kreativan i ubacio ga u fotografiju', ističu na popularnom Instagram profilu The Royal Couturier.

Pravi prsten, koji princeza Charlene ne nosi tako često, mnogo je delikatniji i profinjeniji, težak tri karata i okružen manjim kamenjem.

  • +5
Princ Albert i princeza Charlene s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Le Segretain Pascal/Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dizajniran od strane pariškog draguljara Repossija, pravi je prsten rijetko viđen na ruci Charlene od njezina kraljevskog vjenčanja s princom Albertom 2011. godine.

Njihova ljubavna priča započela je nakon susreta na međunarodnom plivačkom mitingu Mare Nostrum u Monaku 2000. godine. Deset godina kasnije, sin Grace Kelly zaprosio ju je, ali su svoje zaruke držali u tajnosti dok su 18. lipnja prisustvovali večeri prije vjenčanja švedske prijestolonasljednice Victorije, 2010. godine.