NOVI FIJASKO

Jesu li nakon svega što se dogodilo Kate i William objavili još jednu fotošopiranu fotku?

13.03.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Trebalo je svega nekoliko sati da oštro oko obožavatelja kraljevske obitelji uoči novu nepravilnost i totalni fotošop promašaj na novoj fotografiji koja je 'procurila' u javnost

Sada su već svi uvjereni da se u kraljevskoj obitelji, točnije u domu Kate Middleton i princa Williama, nešto opasno 'kuha' jer se oporavak princeze od Walesa nakon operacije pretvorio u pravi fijasko.

Nakon što je otkriveno da je sama Kate 'radila' na fotografiji na kojoj pozira s djecom, a koja je objavljena povodom Majčinog dana, čeka se reakcija palače da je i nova fotografija pravi primjer loše odrađenog fotošopa.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Riječ je o očito namještenoj paparazzo fotografiji, koja je snimljena u ponedjeljak, a koja prikazuje princa i princezu od Walesa kako u automobilu napuštaju dvorac Windsor. I dok William čita papire koje drži, Kate gleda kroz prozor u daljinu, zbog čega se jedva vidi iz poluprofila.

Upravo zbog toga nitko ne može u potpunosti garantirati da je riječ upravo o njoj jer se ne vidi jasno, a u prilog tomu da je sve namješteno, i to jako loše, ide jedan detalj s fotografije.

  • +3
Princ William, kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kako su otkrili obožavatelji, koji su očito dobro proučili fotografiju, zid pored kojeg prolaze u automobilu nije jednak. Dok je na gornjem dijelu fotografije riječ o starom zidu od cigle, gdje je žbuka nejednaka i istrošena, dio koji se 'vidi' kroz prozor automobila puno je svijetlije boje te s ravnomjerno raspoređenim slojevima žbuke.