SNAŽNA ŽENA

Kate Middleton glava je kuće i drži sve konce u svojim rukama

20.07.2018 u 06:19

Bionic
Reading

Osim kao par, princ William i Kate Middleton oduševljavaju kao brižni obiteljski ljudi i roditelji. Nedavno su dobili trećeg nasljednika i proširili svoju malu zajednicu. Preslatka dječica kraljevskog para izrastaju u poštene, pristojne i pažljive mlade ljude, a sve zbog pravilnog odgoja za koji je najviše zaslužna upravo njihova majka koja, kao i većina žena, drži sve konce u svojim rukama

O roditeljskim navikama britanskog kraljevskog para, princa William i Kate Middleton ne zna se previše, ali ono što je poznato za svaku je pohvalu. Svojim predanim radom i brigom za dječicu, koju nerijetko povedu na kraljevske angažmane, oduševljavaju svijet.

Njihova četverogodišnjeg sina Georgea i godinu dana mlađu kćerkicu Charlotte nedavno su uveselili bratom Louisom. Tromjesečni nasljednik unio je novu radost i veselje u ionako živahnu obitelj. Ubuduće ćemo sve češće moći svjedočiti događajima na koje će Kate i William povesti svoje troje djece, a pogotovo nakon što se vojvotkinja vrati s porodiljnog dopusta.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

No sudeći prema onome što smo do sada vidjeli, iako ponekad znaju nasmijati javnost svojim zaigranim ponašanjem, princ George i princeza Charlotte pristojna su djeca koja se itekako razlikuju od većine svojih vršnjaka. Zasluge za to možemo pripisati pravilnim odgojnim metodama njihovih roditelja.

'William je sjajan otac. Baš kao što je i njemu i Harryju bio princ Charles. Zbog toga William radi sve za dobrobit obitelji i djece i uvijek se brine da njegovi mališani osjete ljubav. Želi da odrastaju u domu punom smijeha, ljubavi i veselja, baš kao što je njegova majka, princeza Diana uvijek pokušavala ostvariti tijekom njegova odrastanja', objasnio je obiteljski prijatelj vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

  • +4
Princ William s princem Georgeom i princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Taktike koje se vide u njegovu odgoju i pristupu djeci mogu se povezati s trenucima koji su mu ostali urezani u pamćenje iz djetinjstva. Metode kojima se služila omiljena princeza Diana itekako su utjecale na današnje ponašanje njezinih sinova, princa Williama i Harryja.

Ipak, u držanju obitelji na okupu i svega pod kontrolom ključnu ulogu igra vojvotkinja Kate. Iako ima pomoć vjernih dadilja, Kate poznanici opisuju kao divnu i pažljivu majku. Njezina se majčinska energija kojom zrači posebno isticala na nedavnom krštenju princa Louisa.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Kate je iznimno poslušna, ali istovremeno je vrlo jaka i sve vodi iza kulisa. U tom je smislu poput svoje majke Carole Middleton. Zbog toga sam sigurna da je Kate ta koja je glavna u obitelji i da ona radi na izgradnji odnosa njenih članova', objasnila je pak Ingrid Seward, novinarka koja prati kraljevsku obitelj već dug niz godina. Uostalom, i sama vojvotkinja jednom je prilikom objasnila što je za nju najveća vrijednost i čemu teži.

'Provođenje kvalitetnog zajedničkog vremena vrlo je važan aspekt obiteljskog života, a posebno je to bitno za mene kao majku. Zato težim jednostavnim obiteljskim trenucima poput igranja s djecom u dvorištu koje moji mališani posebno vole', rekla je 36-godišnja Kate.