KRALJEVSKE ŠOGORICE

Meghan Markle osvaja ležernošću, a i Kate Middleton se konačno malo trgnula

15.07.2018 u 14:39

Bionic
Reading

Dvije vojvotkinje na žensko finale Wimbledona stigle u odličnim modnim kombinacijama, a to je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti bez supruga

Otkako je i službeno postala članica kraljevske obitelji, Meghan Markle svoj je modni izričaj prilagodila novoj tituli vojvotkinje. Poput svoje šogorice, buduće kraljice Kate Middleton, tijekom službenih pojavljivanja gole noge prekriva najlonkama, nestale su i neuredne punđe i pojavile se pomno isfenirane frizure, a američki casual modni stil zamijenila konzervativnijim engleskim.

No žensko finale Wimbledona, u kojem je došla bodriti svoju dobru prijateljicu Serenu Williams, ponovno smo vidjeli onu staru Meghan, koja je modni svijet osvojila vještim spojem elegancije i ležernosti.

Za Wimbledon je lijepa Amerikanka odabrala plavo-bijelu košulju na prugice i bijele svilene hlače širokih zvonolikih nogavica, a oboje dolazi iz radionice velikog američkog dizajnera Ralpha Laurena. Uz njih je kombinirala crne stiletto štikle i bijeli panama šešir. Vratila se i svojoj omiljenoj frizuri, neurednoj punđi koja je sve donedavno bila njezin zaštitni znak.

  • +10
Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je da je Meghan na Wimblednu bila prije dvije godine, kad je zdušno navijala za Serena Williams slavila naslov, a tad se tamo našla na poziv upravo Ralpha Laurena. Najnovijim je stajlingom, mnogi su zaključili, odala počast slavnom dizajneru. Da stvar bude bolja toga je ljeta upoznala svog današnjeg supruga, princa Harryja, a vjeruje se da ih je spojila Harryjeva dobra prijateljica Violet von Westenholz, koja inače radi u PR službi Ralpha Laurena.

Iako je bivša glumica ponovo briljirala stajlingom, ništa lošija ovoga puta nije bila ni njezina šogorica, Kate Middleton. Maja troje djece poznata je po konzervativno, ponekad čak i pomalo bapskim stajlinzima, no ovoga puta odabrala je kombinaciju bez greške.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz bijelu haljinu na zanimljive točkice, s potpisom omiljene dizajnerice Jenny Peckham, čiju je kreaciju nosila i na stepenicama nakon izlaska iz rodilišta, nakon rođenja sina Louisa, Kate je odabrala stiletto štikle od brušene kože u nude nijansi, talijanskog dizajnera Gianvita Rossija. Stajling je začinila elegantnom torbicom retro looka talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana, dok je od nakita imala samo Carteireov sat i naušnice.