poslovni look

Kate Middleton pokazala besprijekornu eleganciju i zanimljiv detalj koji nikome nije promaknuo

12.09.2023 u 15:23

  • +9

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / JAMES WHATLING / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Još jedan dan ispunjen kraljevskim dužnostima i još jedna besprijekorna kombinacija. Kate Middleton pažnju je privukla bezvremenskim odijelom, ali i detaljem koji nikome nije mogao promaknuti

Princeza od Walesa posjetila je muški zatvor u Surreyju kako bi podržala dobrotvornu organizaciju za borbu protiv ovisnosti, ali je i otkrila da je ozlijedila ruku dok je s djecom bila na trampolinu. Unatoč tome što je morala na ozlijeđene prste nakon ozljede u igri u obiteljskom vrtu u Windsoru staviti flastere, Kate je, baš kao i uvijek, bila na visini zadataka izgledajući vrlo elegantno.

Za ovu kraljevsku dužnost Kate je odabrala plavo odijelo Alexandera McQueena, što je vrlo zanimljivo jer je samo dan ranije Sarah Burton, koja je dizajnirala njezinu kraljevsku vjenčanicu, odstupila s mjesta kreativne direktorice brenda u kojem je provela više od 25 godina.

Klasično odijelo, koje uključuje hlače mrkva kroja i visokog struka te sako s naglašenim ramenima, Kate je spojila s jednako klasičnim dodacima. Ispod sakoa je nosila bijelu majicu, a omiljene joj tamnoplave salonke s potpisom Gianvita Rossija odlično su izgledale u ovoj kombinaciji.

Kate je također nosila detalj koji ju je podsjećao na njezine nestašne mališane - ogrlicu s njihovim inicijalima. Naime nosila je personalizirani zlatnu ogrlicu dizajnerice nakita Danielle Draper, vrijednu oko 1245 funti, koja je imala ugravirana slova 'G, L, C' u čast njezine djece, 10-godišnjeg princa Georgea, 8-godišnje princeze Charlotte te 5-godišnjeg princa Louisa.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / ELIOTPRESS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia