mnogi joj zavide

Karmela Vukov Colić se javila s nove destinacije: 'Da je malo sreće, Havana bi bila najljepši grad na svijetu'

31.01.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Nije tajna da su putovanja velika strast nekadašnje HRT-ove voditeljice danas direktorice Turističke zajednice Grada Dugog Sela. Čim ima višak vremena, sprema svoj kofer i kreće u nove avanture. Nedavno se vratila iz Tajlanda, a već uživa na novom mjestu

Karmela Vukov Colić prije pet godine ostavila je HRT na kojem je čak 31 godinu radila kao voditeljica i stekla titulu jednog od najomiljenijeg lica nacije. Odmah se posvetila svojim strastima - pisanju bloga, šivanju, kuhanju (objavila je dvije kuharice), a moglo ju se vidjeti ina kazališnim daskama. Međutim, jednaku ljubav osjeća i prema poslu turističke voditeljice, kojim se povremeno bavi.

Opet je 'pobjegla' je daleke krajeve i pohvalila se pratiteljima na društvenim mrežama. 'Vjerujte mi na riječ: da je malo sreće, Havana bi bila najljepši grad na svijetu!', poručila je dobro raspoložena Karmela. Najprije je pokazala više fotografija, a potom i snimku vožnje u kabrioletima. 'Ajme uživaš kao carica', komentirao je njezin nekadašnji kolega, HTV-ov voditelj Ognjen Golubić.

Podsjetimo, vodila je ture od Europe do Australije i Novog Zelanda, a vješta je u govorenju engleskog, talijanskog, ruskog i portugalskog jezika. 'Biti turistički vodič znači znati puno o svačemu. Imati čelične živce. Biti uvijek dobre volje. Konstantno se obrazovati. Imati uvijek spakiran kovčeg i biti spreman u danu promijeniti ljude, jezik, zemlje. Biti turistički vodič znači s djetinjom radošću pješačiti kilometrima gradskih ulica i s ogromnim žarom prenositi priče i znanja svima koji žele slušati', napisala je u jednoj od svojih ranijih objava.

Karmela, inače, nije jedino televizijsko lice koje se okušalo u turističkim vodama. Nakon televizijske karijere, direktoricom turističke zajednice Makarske postala je i Hloverka Novak Srzić. Tu je funkciju obnašala od 2017. do 2021. godine.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX