novi posao

Nakon odlaska s HRT-a poslovne prilike samo se nižu: Karmela Vukov- Colić od sada u fotelji turističke zajednice

11.03.2022 u 16:34

Bionic
Reading

Prije četiri godine napustila je siguran posao na HRT-u na kojem je u ulozi voditeljice provela čak 31 godinu. Karmela Vukov-Colić nakon odlaska s televizije prvo se posvetila svojoj velikoj ljubavi- kuhanju, izdala kuharicu, potom se okušala u glumačkim vodama, a sada joj se ponudio još jedan posao iz snova

Nekadašnja televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov-Colić ima novi posao.

'Turistička zajednica Grada Dugog Sela na sjednici održanoj 3. ožujka 2022., donijela je odluku o izboru i imenovanju direktorice Turističke zajednice Grada Dugog Sela, a za direktoricu je imenovana upravo Karmela Vukov-Colić i to na mandatno razdoblje od 4 godine’, piše info portal Dugog Sela.

Dodaje se kako direktor/ica zastupa Turističku zajednicu Grada Dugog Sela samostalno i pojedinačno, organizira i rukovodi radom i poslovanjem turističke zajednice, provodi odluke turističkog vijeća i u granicama utvrđenih ovlasti odgovoran je za poslovanje turističke zajednice i zakonitost rada turističke zajednice.

Karmela je strastvena putoholičarka, tečno govori nekoliko stranih jezika, a sa svojim znanjem koje je stekla na svjetskim putovanjima očito se nada poboljšati turizam malenog gradića nadomak Zagreba.

  • +2
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Inače, Vukov-Colić s malih se ekrana povukla nakon 31 godinu staža na HRT-u, a sve zbog zdravstvenih razloga. Objasnila je da je godinama ustajala u zoru, radila večerima, subotama i nedjeljama, bila na terenima i snimala po deset sati dnevno. U jednom trenu njezin je organizam rekao da više ne može trpjeti takav tempo.

Nakon odlaska s HRT-a otvorila je obrt za odnose s javnošću, posvetila se kuhanju i putovanjima.