njezina filmska lektira

Karmela Vukov Colić otkrila nam je svoje omiljene naslove za vikend uz male ekrane

19.01.2024 u 16:06

Bionic
Reading

Pred nama su dani idealni za to da se još malo zavučeno pod dekicu i uživamo. Uz čitanje knjige, slušanje omiljene glazbe, druženje s dragim ljudima ili neke druge omiljene aktivnosti, mnogi će tijekom subote i nedjelje dio vremena za opuštanje izdvojiti i za gledanje barem jednog filma novijeg ili starijeg datuma. Jedna od publici najvoljenijih domaćih voditeljica, sada i direktorica Turističke zajednice Dugo Selo, dala nam je svoje preporuke za ljepši vikend

'Rijetko gledam televiziju, a ako je upalim, onda je to navečer, na kraju dana. Tada volim pogledati filmove na streaming servisima. Zadnje što sam pogledala na HTV-u su 'Sretni gradovi' i 'Planine'. To dvoje me privezalo za ekran nakon dugo vremena. Inače volim pogledati krimiće i serije poput 'Mentalista', 'Zločinačkih umova', a 'Big Bang' mi je top serija koja me opusti i zabavi', rekla nam je Karmela Vukov Colić.

Mostovi okruga Madison (HBO)

Krasan film koji znam napamet i počnem ridati već s prvom scenom. Podsjećanje da nisu svi izbori laki, da su odluke samo naše i da život ima neki svoj način da nam ipak da ono što nam je potrebno. I, naravno, da je ljubav najjača od svega… Usput, znate li da postoji i druga knjiga? Ona o Njemu. A glumci… njih obožavam!

Izvor: Društvene mreže

Iskupljenje u Shawshanku (Netflix)

Zatvorska drama redatelja i scenarista Franka Darabonta iz 1994. s Timom Robbinsom i Morganom Freemanom u glavnim ulogama kultni je film prema romanu sjajnog Stephena Kinga. Nemojte reći da ga niste gledali! Film o pravdi i nepravdi, kriminalu, porezima, prijateljstvu, obećanju i genijalnoj naplati dugova.

Izvor: Društvene mreže

Nanny Mc Phee (Netflix)

Svi filmovi iz serije o neobičnoj dadilji (snimljeni prema priči Christianne Brand, britanske spisateljice koja je napisala tri knjige priča o dadilji Matildi) su mi fenomenalni! Baš da se opustite, nasmijete, napunite srce. Zabava za cijelu obitelj. Nanny Mc Phee rules!

Izvor: Društvene mreže