IMA JE NA SVE STRANE

Karmela Vukov Colić ne miruje: Nakon voditeljskih zakoračila u glumačke vode

13.03.2019 u 14:12

Bionic
Reading

Nakon punih 30 godina provedenih na javnoj televiziji odlučila je otići i posvetiti se svojim novim projektima. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Karmela Vukov Colić stalno je u pokretu i aktivnija nego ikad. Nakon kratkog odmora i punjenja baterija počela je raditi na drugoj televiziji, a čini se da je zanima i gluma

'Baš mi je bio gušt s dvije sjajne glumice, Anicom Dobrom i Ksenijom Marinković', pohvalila se Karmela Vukov Colić na Facebooku i Instagramu te oduševila svoje pratitelje koji su propustili epizodu popularne HRT-ove serije 'Crno-bijeli svijet' u kojoj je voditeljica dobila ulogu. Glumila je Popadićku, mušteriju Ksenije Marinković.

'Imali smo i dosad takvih uloga u seriji, na koje smo se odlučili iz štosa. Karmelina je uloga bila mala, ali super se snašla. Njoj je to zaista bila rutina odraditi. U istoj epizodi pojavila se i Barbara Kolar, tako da nam je to bila neka 'voditeljska' epizoda', ispričao je za tportal redatelj serije Goran Kulenović.

Karmela je od početka ožujka na Laudato TV-u, zagrebačkoj komercijalnoj obiteljskoj televiziji s kršćanskim vrijednostima, na kojoj radi emisiju 'Recepti svete Hildegarde'. Omiljena televizijska voditeljica nakon odlaska s HRT-a ne miruje. Na Dan žena sudjelovala je na konferenciji Žene u politici.

  • +8
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL