ZNA UŽIVATI

Nakon što je šokirala javnost odlaskom s HTV-a, evo gdje sad Karmela Vukov Colić puni baterije za nove projekte

20.12.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Početkom mjeseca voditeljica je napustila dugogodišnje radno mjesto i najavila da će se sada više posvetiti svom blogu i kanalu na YouTubeu. Kako je navela da su razlozi odlaska zdravstvene prirode, televizijska i radijska voditeljica te strastvena ljubiteljica putovanja prije novih poslovnih pothvata odlučila se dobro opustiti

Karmela Vukov Colić otputovala je 'preko bare'. Najprije se pohvalila razglednicom iz Floride, a onda je svoje fanove na društvenim mrežama počastila fotografijom iz Disneylanda.

'Nikad prestara za najmagičnije mjesto na svijetu', napisala je pored fotografije na kojoj pozira nasmijana od uha do uha s balonom u ruci.

'Zaista je istina: čim se malo pomaknete iz mjesta boravišta, problemi koji su vas mučili i prividno rasli svedu se na realnu veličinu. Putovanje je dobar način da se vratite sebi', izjavila je ranije Karmela, a godinama je radila i kao turistički vodič. Očito taj recept pali u njezinom slučaju, posebno sada.

50-godišnja Osječanka posljednjih mjeseci sve više vremena je posvećivala radionicama koje organizira zahvaljujući svom popularnom blogu Ciao Karmela, u kojem je uspješno spojila svoje dvije strasti - putovanja i kuhanje.

  • +8
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL