svestrana pjevačica

Karmela Vukov Colić i Zdenka Kovačiček pohvalile se poklonom koji su dobile od Sanje Doležal i otkrile njezin skriveni talent

21.06.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Poznato je da je Sanja Doležal odlična vokalistica, voditeljica te kako glumi, kuha i radi prirodnu kozmetiku, a njezine kolegice iz nove hit predstave Nine Kleflin 'Ljubav, gubici i moda' na svojim profilima na društvenim mrežama svijetu su pokazale da je darovita za još nešto

Dok čekaju novi termin aktualnog kazališnog projekta 'Ljubav, gubici i moda' koja će se održati 24. lipnja u zagrebačkom kazalištu Vidra, dame iz predstave pune baterije među ostalim i u zajedničkim druženjima. I ova predstava protječe, kako su izjavile, u odličnoj atmosferi što se može vidjeti i u njihovim objavama.

'Kad ti prijateljica za premijeru daruje ručno izrađenu svjetiljku na boci omiljenog vina (koje smo zajedno popile)', opisala je Karmela Vukov Colić fotografiju na kojoj nasmješena pozira uz svoju lampu koju je Sanja Doležal izradila od flaše i sjenila. Pratitelje je mahom oduševila Sanjina kreativnost i originalnost.

Nakon Karmele oglasila se i Zdenka Kovačiček. I ona je dobila sličnu svjetijlku od pjevačice i voditeljice, ali je njezina, kako je opisala na svom Facebook profilu, od 'boce njezinog omiljenog wiskača'.