NEVJEROJATNA SLIČNOST

Kao jaje jajetu: Novak Đoković ima dvojnika u Hollywoodu

07.11.2019 u 15:44

Bionic
Reading

Vjeruje se da za svaku osobu na svijetu postoji njezin dvojnik koji ima istu boju očiju građu, osmjeh. Novak Đoković može biti siguran u to. Njegov je poznat i slavan, a kad je nedavno 'uhvaćen' na jednoj od proslava, njegova fotografija je ubrzo postala hit na društvenim mrežama

Pažnju svjetske javnosti godinama je privlačio zbog svojih ostvarenja, a o njemu se posljednjih dana priča zbog nevjerovatne sličnosti sa srpskim tenisačem.

Na premijeri novog filma 'Downton Abbey' mnogi su na društvenim mrežama komentarirali pojavljivanje na crvenom tepihu lažnog Novaka Đokovića, a zatim se ustanovilo da je riječ o 60-godišnjem američkom producentu i scenaristi, Michaelu Engleru. Poznat je po radu na serijama 'Seks i grad', 'Imperija', 'Downton Abbey' te 'Dva metra pod zemljom'.

Obojica imaju svjetle oči, sličan oblik glave, nosa, izraz lica i visinu pa je gotovo nemoguće ne uočiti koliko nalikuju jedan na drugog. Englez je prava je slika i prilika kako bi Đoković mogao izgledati za dva desetljeća.

ROMANTIKA NA PLAŽI

Pravo lice Novaka Đokovića: Fotografije iz Marbelle oduševile svijet

Pogledaj galeriju