JOŠ JE U BOLNICI

Kao da se ništa ne događa: Iz palače tvrde da će oporavak princeze Charlene još potrajati, a za to vrijeme princ Albert ne miruje

19.01.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Sasvim dobrog raspoloženja, princ Albert od Monaca pojavio se na predstavljanju sportaša koji će se, u ime kneževine Monaco, natjecati na Zimskim olimpijskim igrama 2022. godine

63-godišnji princ Albert, odjeven u elegantno crno odijelo sa srebrno-plavom kravatom na pruge, prisustvovao je događaju organiziranom u Monaco Yacht klubu, gdje su se okupili sportaši, treneri i organizatori koji su trenutno na pripremama za odlazak u Kinu u iduća dva tjedna, gdje će se održati Zimske olimpijske igre.

Njegovo pojavljivanje izazvalo je veliki interes javnosti posebice jer se to dogodilo nedugo nakon što su iz Palače najavili kako će oporavak princeze Charlene potrajati još nekoliko mjeseci.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjetimo, u studenom prošle godine Charlene je, samo nekoliko dana nakon što se nakon 10-mjesečnog izbivanja vratila iz Južne Afrike u Monaco, primljena na liječenje u bolnicu na nepoznatoj lokaciji. Njezin je suprug tada izjavio kako je Charlene iznimno iscrpljena, i fizički i psihički, dok su njezini bliski prijatelji nedavno otkrili za Page Six kako je majka sedmogodišnjih blizanaca zamalo umrla tijekom boravkau Južnoj Africi.

  • +10
Princ Albert s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Pojavivši se u Monacu na predstavljanju sportaša, Albert je ponosno i sa smiješkom pozirao sa skijašem Arnaudom Alessandrijem, koji će biti stjegonoša na otvaranju Zimskih olimpijskih igara.