ODVOJENI I NA MEDENOM MJESECU

Otkriveni novi detalji braka princeze Charlene i princa Alberta; evo što se dogodilo odmah nakon vjenčanja

13.01.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Priča da je, prije vjenčanja s princom Albertom od Monaca, južnoafrička plivačica Charlene Lynette Wittstock pokušala čak tri puta pobjeći, već je dobro poznata svima, no sada je otkriven zanimljiv detalj vezan uz njihovo bračno putovanje

Princeza Charlene od početka je svoje veze s monegaškim princom Albertom u središtu interesa medija, a sve se dodatno inteziviralo u posljednjih godinu dana, kada su je mnogi proglasili 'najnesretnijom europskom princezom'. Medijske stupce punila je zbog svoje frizure, tužnog izraza lica, braka s Albertom, ali i zdravstvenih problema, stoga ne čudi da javnost s nestrpljenjem iščekuje još koji novi detalj iz njezinog života.

I dok trenutno Charlene i dalje boravi na nepoznatoj lokaciji, gdje se oporavlja od zdravstvenih problema koji su je zadesili, mediji su pronašli novu zanimljivost oko njezinog braka.

Već je dobro poznato da je nekadašnja južnoafrička plivačica čak tri puta pokušala pobjeći prije spektakularnog vjenčanja 2011., kojeg je većim dijelom provela plačući i brišući suze, no ono što su tek rijetki znali, podatak je i da su medeni mjesec proveli razdvojeni.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Naime, na bračno putovanje princ Albert poveo je svoju suprugu, princezu Charlene u njezinu rodnu Južnu Afriku, no te dane proveli su u različim hotelima, udaljenim više od 15 kilometara jedno od drugoga.

Charlene je odsjela u Umhlanga Rocksu, luksuznom resortu na plaži, dok je Albert spavao u hotelu Hilton u Durbanu. Tada je to opravdano riječima kako princ želi izbjeći gužvu na cestama ujutro, kada odlazi na sastanke, zbog čega su spavali svatko u svom hotelu.