GODINE SU SAMO BROJ

Kakvi trbušnjaci! Jennifer Aniston pokazala nevjerojatnu formu

07.06.2023 u 13:43

Bionic
Reading

Omiljena holivudska glumica, 54-godišnja Jennifer Aniston, na svom se Instagram profilu pohvalila novim unosnim ugovorom, ali i pokazala da je i dalje u nevjerojatnoj top formi

Jennifer Aniston nova je članica obitelji Pvolve. Riječ je o metodi treniranja koja kombinira funkcionalnu kondiciju s malim učinkom s opremom koja se temelji na otporu, a sve kako bi se postigli rezultati i bez tradicionalnog načina vježbanja.

A upravo je tu vrstu treninga počela koristiti nakon što se oporavila od ozljede leđa, koju je doživjela prije dvije godine. Danas tvrdi kako joj upravo Pvolve pomaže ojačati i obnoviti njezino tijelo kroz treninge.

'Što smo stariji, moramo se truditi održati uzbuđenje na nivou i moramo biti nježniji prema svom tijelu', rekla je Jennifer Aniston i dodala: 'Da sam za ovo znala prije 20 godina, kada sam lomila svoje tijelo, izbjegla bi puno boli. Naučili su nas da mora boljeti, da bez boli nema uspjeha. Naučili su nas da trebamo sat vremena vježbati, tri puta dnevno. S ovim vježbama počinje se lagano, i moje prijateljice napravile su nevjerojatnu transformaciju.'

Upravo zahvaljujući ovom načinu vježbanja, Jennifer Aniston uspjela je ostati u top formi, unatoč tome što ima 54 godine, a na izgledu joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

novogodišnje putovanje

Nakon novogodišnje avanture u Meksiku, Jennifer Aniston spremna je za nove izazove

Pogledaj galeriju

Inače, Aniston je odavno otkrila mnoge tajne kojima može zahvaliti svoj nevjerojatni izgled. Među njih spada i topla voda s limunom, kojom započinje svaki dan, baš kao i hodanje po stepenicama na posebnoj traci, no najvažniji dio dana za nju je onaj kada može meditirati.

Uz sve to služi se i povremenim postom 16:8, što znači da 16 sati ne jede ništa, nego samo 8.