s prijateljima

Ponovni susret rastavljenih: Jennifer Aniston večerala u društvu bivšeg supruga

26.04.2023 u 13:23

  • +9

Jennifer Aniston, Justin Theroux, Jason Bateman i Amanda Anka

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Iako su se rastali 2018. godine, Jennifer Aniston i Justin Theroux ostali su u dobrim odnosima što ih je dovelo do činjenice da su subotu navečer proveli zajedno na večeri sa zajedničkim prijateljima. Večer su započeli zagrljajem, a Aniston je iz restorana izašla s ružom

Jennifer Aniston i Justin Theroux bivši su supružnici koji su, unatoč razvodu, ostali u dobrim odnosima te jedno prema drugom gaje veliko poštovanje. Započeli su vezu 2011. godine, a 2015. su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u svom domu u Los Angelesu. Ipak, godina 2018. bila je kobna za ovaj par pa su se odlučili rastati. No, rastava ih nije spriječila da ostanu u prijateljskim odnosima.

I s obzirom na to da su prekinuli vezu u dobrim odnosima, ne čudi činjenica da su subotnju večer proveli zajedno na večeri. Nisu bili sami, u restoranu 'II Cantinori' na Manhattanu našli su se s prijateljima Jasonom Batemanom i njegovom suprugom Amandom Ankom.

Kad su ušli unutra, Aniston i Theroux su se čvrsto zagrlili, što je pokazalo da su njihovi odnosi posve čvrsti.

Na kraju noći, dvoje bivših otišli su svaki svojim putem. Justin Theroux uputio se na svoju stranu, a Aniston je otišla s Batemanom i njegovom ženom. Uz to, Aniston je napustila restoran držeći jednu ružu od tajanstvenog udvarača.

Za izlazak, zvijezda serije 'Prijatelji' odabrala je potpuno crni look s dugim kaputom, zanimljivim crnim čizmama i torbicom s lancem. Justin Theroux nosio je zeleni kaput s tamnim traper trapericama i crnim čizmama.

  • +12
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock Editorial / Profimedia