'PRIČAM S JEN...'

Justin Theroux otkrio pravu istinu o odnosu s bivšom suprugom Jennifer Aniston

02.05.2023 u 14:45

Bionic
Reading

U jednom od rijetkih istupa, a svega nekoliko dana nakon što su snimljeni zajedno na večeri, glumac Justin Theroux dotakao se svog odnosa s Jennifer Aniston, priznavši da su u kontatku, no da o svemu ne želi pričati za javnost

Povodom izlaska nove HBO-ove serije 'Vodoinstalateri Bijele kuće', u kojoj glumi s Woodyjem Harrelsonom, Justin Theroux dao je intervju za Esquire, čiju najnoviju naslovnicu krasi.

51-godišnji glumac, koji je prije samo nekoliko dana viđen na večeri s bivšom suprugom Jennifer Aniston u New Yorku, te joj je tom prilikom darovao i crvenu ružu, progovorio je o izazovima 'javnih veza' u Hollywoodu.

Velik intervju otkrio je do sad javnosti nepoznatu Therouxovu stranu, no ono što su svi jedva dočekali je da progovori upravo o svojoj bivšoj supruzi.

'Želim da moje veze postoje isključivo unutar naša četiri zida. Ne pokušavam ništa izbjeći, ja pričam s Jen - ali ne pričam o Jen', rekao je Justin Theroux i dodao:

  • +9
Jennifer Aniston, Justin Theroux, Jason Bateman i Amanda Anka Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Ljudi će uvijek tračati i govoriti stvari, no morate pronaći tu ravnotežu. Budući da sam bio i znam kako je to biti u javnoj vezi, puno mi je zabavnije biti u onoj koja nije javna.'

Par je inače bio u kratkom braku i to od 2015. do 2017. godine, nakon čega su uspjeli ostati prijatelji. Zajedno čak znaju slaviti rođendane ili odlaziti na odmore, a ne libe se ni javno jedno drugome ostaviti komentare na društvenim mrežama.