mladi i zgodni

Kakva uspomena: Tina Vukov pokazala staru fotografiju s Lukom Nižetićem

30.06.2021 u 15:18

Bionic
Reading

S vremena na vrijeme, budući da nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, riječka glazbenica Tina Vukov iznenadi svoje pratitelje kakvom objavom. Nedavno je to napravila do sad neviđenom fotografijom u kupaćem kostimu, a sad i sa svojim splitskim kolegom

Iza Tine Vukov su brojne suradnje s einentnim glazbenim imenima, a ostvarila je suradnju i s Lukom Nižetićem i to na čak dva video spota. Točnije pjevač joj ih je snimio i režirao. Riječka glazbenica prisjetila se tog vremena na svom Instagram profilu.

'Throwback to 2014. Luka i ja na snimanju spota za 666', opisala je pjevačica fotografiju na kojoj su ona i očito dobro raspoloženi Splićanin 'uhvaćeni' u prirodi. 'Jako sam zadovoljna suradnjom s Lukom, imamo ista razmišljanja o umjetnosti. Sviđa mi se njegov rad. Cijeli koncept je bio njegova ideja i mislim da je opet napravio zanimljiv i kontroverzan spot', ispričala je u to vrijeme za tportal.

'Tina je jako inspirativna mlada umjetnica. Sviđa mi se njen pogled na muziku i taj njen mračni senzibilitet jer sam i sam ljubitelj takve glazbe. Što ne znači da samo takvu muziku slušam i/ili interpretiram, ali kada sam u ulozi redatelja veću inspiraciju pronalazim u tužnim stvarima nego onim veselim. Bolje i snažnije se mogu izraziti', rekao je Luka Nižetić nakon snimanja spota.

Izvor: Društvene mreže

Inače, nakon obrade Diklićevog hita 'Još samo večeras' te talijanske pjesme 'Un bacio sulla fronte' Ive Zanicchi, koju je na hrvatskom jeziku prvi puta otpjevala Maruška Kalogjera, Tina Vukov je nedavno predstavila treću obratu i to 'Begin the beguine' Cola Portera. Hrvatski prepjev ove pjesme napisali su Hrvoje Dusper i Zvonimir Dusper koji stoji i iza ovog aranžmana.