objavila fotografiju

Skinula se i Tina Vukov: Pratitelji joj poručuju da joj ni jedna žena nije ravna

17.06.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Zbog prevelikog pritiska sa svih strana, s kojim se nije mogla nositi riječka pjevačica se prije više od četiri godine povukla s glazbene scene. No, ljubav prema pjevanju vratilo ju je natrag te je snimila nekoliko obrada i najavila novi studijski album na kojem će se naći obrade hitova velikana hrvatske zabavne glazbe. U međuvremenu fanove zabavlja atraktivnim prizorima s plaže

Zadnjih dana vladaju prave ljetne vrućine pa su poznate Hrvatice iskoristile visoke temperature da u trendi badićima pokažu svoja isklesana tijela. Jedna od njih je i riječka glazbenica koja se pokazala u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu.

Brzo je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda, pratitelji su joj slali emotikone srca, sunca i smajliće sa srcima u očima. Jedan od fanova joj je među ostalim poručio: 'Tina, ni jedna žena nije ti ravna. Predivna si kraljice'.

Nerado se sjeća medijskih napisa o njezinoj, kako se prije nekoliko godina mnogo pisalo i pričalo, navodnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem. 'Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to', izjavila je u veljači za InMagazin Nove TV. Tada je priznala da je sretna i slobodna. 'Dosad su mi se sviđali razni, različiti tipovi, nema pravila. Još čekam onog pravog', rekla je.

  • +3
Tina Vukov Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL