TINA VUKOV

Punila je medijske stupce zbog navodne veze s Lukom Rajićem, no pjevačica tvrdi: 'Ne skrivam svoj ljubavni život, samo ga ne eksponiram. U ljubavi sam sretno slobodna'

30.03.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Riječka glazbenica trenutno vrijedno radi na snimanju novog albuma koji će se sastojati od obrada stranih hrvatskih i stranih pjesama, svih onih koje najviše voli među kojima su i one Ive Robića i Arsena Dedića s kojim je imala sreću i čast raditi. Njihove pjesme uvijek sluša i smatra ih remek-djelima naše glazbene povijesti

'Prva je suradnja bila s Matijom na pjesmi 'Tuga dolazi kasnije', zatim se preko njega došlo do ideje za duet 'Vraćam se' s Arsenom. To se sve dogodilo u najranijoj fazi, dok još nisam bila sasvim svjesna njihove veličine, ali danas sam posebno ponosna', izjavila je Tina Vukov za Večernji list.

Dodala je kako je uz legendarnog Šibenčanina vežu samo lijepe i zabavne uspomene. 'Sjećam se puno smijeha u njegovom društvu, bio je originalan i inspirativan, sa sebi svojstvenom ironijom u pristupu, ali uvijek dobronamjeran. Iz moje tinejdžerske perspektive bio je poput zabavnog djeda', prepričala je Tina.

O svom ljubavnom životu, kojeg vješto skriva od očiju javnosti, nema puno za reći. 'Zapravo ga uopće ne skrivam, samo ga ne eksponiram. U ljubavi sam sretno slobodna', otkrila je glazbenica. Izjavila je da su joj 30-e puno draže od 20-ih.

'U dvadesetima se opterećujemo nekim stvarima koje kasnije postaju manje bitne. Ja sam bila jako samokritična, htjela sam si ispraviti sve mane. To je, naravno, nemoguće i, kad počneš shvaćati vlastiti obrazac, uz to da život stalno ide dalje bježala ja od njega ili ne, onda sve postane lakše. Nikad savršeno, ali dolazi neki unutarnji mir', smatra Tina Vukov.

  • +3
Tina Vukov Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL