BAŠ KAO NA MET GALI

Kakva ludost: Kylie Jenner od jednogodišnje Stormi napravila mini verziju sebe

29.10.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Da njezinoj maloj nasljednici doslovno neće nedostajati ni ptičjeg mlijeka, potvrdila je još jednom milijarderska Kylie Jenner koja je povodom nadolazećeg Halloweena, odnosno Noći vještica, malenu Stormi odjenula da izgleda baš poput nje na ovogodišnjoj Met Gali

Iako ima tek jednu godinu, Stormi Webster već je spremna za svoj debi na prestižnoj Met Gali. Barem bi se tako moglo zaključiti nakon posljednjih fotografija i videa koje je njezina majka, 22-godišnja milijarderka Kylie Jenner objavila na svom Instagram profilu.

Povodom nadolazećeg Halloweena, za jedan od mnogobrojnih partija na kojem su se pojavile, Kylie je odlučila svoju kćerkicu odjenuti poput sebe, točnije u kombinaciju u kojoj se pojavila na Met Gali.

Za Noć vještica Kylie Jenner joj je naručila Versace haljinu boje lavande, baš kakvu je i sama nosila, a stavila joj je u istoj boji i periku koja joj je sezala do struka.

  • +7
Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Sama Kylie Jenner nije mogla sakriti oduševljenje zbog toga što je malena njezina kopija, a i otac Stormi Webster, Travis Scott, emotikonima srca dao je do znanja što misli o fotografijama.