nadmašila samu sebe

Kakva kombinacija: Maja Šuput u lancima, uzdama, okovima i pletenicom do koljena

14.11.2022 u 09:12

Bionic
Reading

Pjevačica, poduzetnica i članica žirija showa 'Supertalent' ne prestaje zabavljati sebe i publiku svojim modnim igrama. Za posljednju audicijsku epizodu emisije na Novoj TV zabljesnula je u još jednom izdanju za pamćenje

Maja Šuput i njezin stilist i prijatelj Marko Grubnić ovog puta pripremili su za 'kraljicu svadbi' kratku svjetlucavu haljinicu obogaćenu brojnim dugim, zlatnim lancima. 'Lanci, uzde, okovi...', opisala je fotografije koje je pokazala na Instagramu.

Pažnju kradu i sandale, zavezane oko cijelih nogu, a čiji su prsti nalakirani crnim lakom. Izgled je dodatno začinila ekstremno dugačom pletenicom koja seže do koljena.

Uz to je s fanovima podijelila i to kako je njezin beauty ekipa imala problem zbog frizure budući je na kosi imala natpis sa svojim imenom. 'Ne znaju kako zalijepiti slova na moju glavu, a da ne izgleda naopačke na televiziji. Pola sata kasnije, oni i dalje vijećaju', objasnila je. Inače, Maja je u dosadašnjim emisijama pokazala još puno efektnih i nezaboravnih izdanja, a uz to su pale i različite 'kreacije' na kosi.

  • +4
Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz