ODMOR JOJ GODI

Maja Šuput zna kako uživati: Iz Dubaija se javila fotografijom koju ćete teško zaboraviti

04.11.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Nakon 'napornog' dana provedenog prvo na kupanju, a potom i uživanju u najfinijim delicijama restorana na 51. katu s nevjerojatnim pogledom na Dubai, Maja Šuput jutro je provela u krevetu, a taj trenutak mobitelom je ovjekovječio njezin suprug Nenad Tatarinov

'Dobro jutro radni narode moj', stoji uz najnoviju objavu pjevačice Maje Šuput koja trenutno sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom uživa u Dubaiju. Tročlana obitelj smještena je u luksuznom hotelu Raffles The Palm Dubai, a da joj godi smještaj, pokazala je i na objavljenoj fotografiji.

Na njoj Maja Šuput kose umotane u bijeli ručnik, odjevena u seksi crno čipkasto donje rublje preko kojeg je imala bijeli kućni ogrtač, sjedi u krevetu dostojnom neke kraljice, stoga ne čudi da su joj mnogi ostavili upravo komentar da je - kraljica.

Zlatni krevet s visokim naslonom za glavu izrađenim od baršuna u zlatnoj boji, s mnoštvom ukrasnih jastuka, na sebi je imao bijelu posteljinu u koju se pjevačica ušuškala dok je listala knjigu i u ruci držala šalicu za kavu. Seksi donje rublje i ovoga je puta mamilo poglede vjernih pratitelja Maje Šuput na Instagramu.

Inače, supružnici su jučer proveli dan kupajući se, ali i uživajući u razno raznim delicijama, a večer su zaokružili večerom u restoranu smještenom na 51. katu. Dan su iskoristili i da na plaži ponove fotografiju nastalu prije 20 mjeseci, kada je Bloom još bio u trbuhu.

  • +4
Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz