OBITELJ NA ODMORU

Nakon 20 mjeseci Maja Šuput u Dubaiju ponovila fotku za pamćenje, no glavna tema na Instagramu kosa je njezinog supruga

03.11.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom Maja Šuput je ponovno otišla na odmor od mnogobrojnih obaveza, a ovoga puta odabrali su Dubai, gdje su bili i prije točno 20 mjeseci kada je pjevačica bila trudna sa sinom. Za uspomenu, tročlana je obitelj snimila fotografiju za pamćenje

'Danas i 20 mjeseci prije... isti badić, isti muž i isti grad... Ali baby boss je sve učinio boljim i ljepšim 💝 Bloom', riječi su to koje je u najnovijoj objavi, u kojoj se nalaze dvije fotografije, napisala pjevačica Maja Šuput.

Ona trenutno sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživa u vrućem Dubaiju, a na tamošnjoj plaži nastala je i nova fotografija. Na njoj pjevačica pozira u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu sa čipkastim dijelovima, držeći u ruci 20-mjesečnog Blooma dok suprug kleči pred njom i drži je za bokove.

Ako vam se fotografija čini poznatom, niste pogriješili, riječ je o ponovljenoj sceni od prije 20 mjeseci, kada je Maja bila trudna s Bloomom i kada su ona i Nenad pozirali na istoj plaži, u istoj odjevnoj kombinaciji, samo što je na staroj fotografiji suprug ljubi u trbuh.

  • +4
Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Komentari su se počeli odmah nizati, a dok su neki pomislili kako je pjevačica ponovno trudna, te da je o tome riječ u objavi, a ima i onih koji nisu mogli ne primjetiti kako je jedna od većih razlika ta što je Nenad Tatarinov u proteklih 20 mjeseci promijenio boju kose, odnosno, više je posjedio.

Uživancija u metropoli

[FOTO] Ljetne toalete poznatih dama: Nema tko nije bio na predstavljaju novog beauty proizvoda, a pjevušili su uz Grašu

Pogledaj galeriju