IZGUBILI 91 TISUĆU KUNA

Kakva drama u Potjeri! Lovac Vukorepa pokazao zašto je jedan od najiskusnijih kvizaša u Hrvatskoj, odgovorio na nevjerojatnih 19 pitanja i ulovio ekipu

27.12.2019 u 10:50

Bionic
Reading

Božićno izdanje popularnog HRT-ovog kviza Potjera donio je pravu kvizašku poslasticu. Lovac Mladen Vukorepa ulovio je ekipu i 'odnio' im 91 tisuću kuna nakon što je točno odgovorio na čak 19 pitanja

Trojac koji je u Potjeri 26.12.2019. osvojio 91 tisuću kuna u završnoj potjeri odgovorio je točno na 18 pitanja. Gotovo svi prisutni mislili su da nema nikakve šanse dostići ovu brojku, no tada je na scenu nastupio lovac Mladen Vukorepa. Štoviše, Vukorepa je na prvo pitanje koje mu je voditelj Lokas postavio odgovorio pogrešno, a ekipa točno, pa se magična brojka koju je Vukorepa treba dostići popela na 19.

Nadu natjecateljima u posljednje dvije minute završne potjere odagnao je iskusni kvizaš Mladen Vukorepa koji je svoj zadatak odradio tako da mu je do kraja ostalo još pet sekundi 'viška'.

Ovim potezom Vukorepa je srušio svoj dosadašnji rekord od 17 točnih odgovora u završnoj potjeri te izjednačio onaj Mirka Miočića i Krešimira Međerala-Sučevića.

Iskusni kvizaš Mladen Vukorepa nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: 'Brojke i slova' (1986.), 'Kviskoteka' (1988.), 'Diplomac' (1998.), 'Izazov' (1999.) i 'EUnigma' (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranom u povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Nastupio je i u 'Kviskoteci' na Novoj TV (2006.).

Mladen Vukorepa trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskog kviz saveza (HKS) i svojim je znanjem i iskustvom zasigurno pridonijeo kvaliteti, atraktivnosti i dinamičnosti 'Potjere'. Inače, na ljestvici Hrvatskog kviz saveza ukupno je 240 natjecatelja, a HRT-ovi lovci pri samom su vrhu.

Jučerašnju Potjeru možete pogledati na HRT-ovom servisu HRTi.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…